Ζώνη Ku PLL

Z

zeshan102

Guest
Θέλω να σχεδιάσουν μια μπάντα Ku synthesizer τι θα είναι καλύτερο τοπολογία για να πάρει καλύτερο θόρυβο φάσης είναι δυνατή η χρήση IC για sysnthesizer και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε FET πολλαπλασιαστή να upconvvert σε ζώνη Ku πόσο καλύτερα req θόρυβο φάσης πριν πολλαπλασιαστή Ψάχνω περίπου 90 dBc σε 10 kHz. Ευχαριστίες

ur σχεδιασμού είναι στο επίπεδο τσιπ ή μια ολοκληρωμένη συνθέτη;

Νομίζω ότι δεν είναι ολοκληρωμένο chip της επίπεδο δεν είμαι το σχεδιασμό IC. αλλά μπορεί να εξηγήσει u περισσότερο τι u εννοούμε με τον όρο ένταξη ή τσιπ επίπεδο

Θέλω να πω ότι θα u σχεδιασμό ur PLL χρησιμοποιώντας ICs ήδη υπάρχουν στην αγορά ή u θα σχεδιάσει το δικό ur IC;

Θόρυβο φάσης σας σε 10 kHz, θα πρέπει να εξαρτάται κυρίως από το βρόχο φίλτρο εύρους ζώνης που επιλέγετε. Ku Band είναι 12 έως 18 GHz, το οποίο είναι αρκετά υψηλό. Πολλαπλασιάζοντας η συχνότητα εξόδου για να πάρει έως 12 GHz στη όχι ο τρόπος να πάει, όπως ο θόρυβος φάσης θα υποβαθμίσει από ~ 6 dB ανά συντελεστή 2 (πολλαπλασιασμός με 16 θα σας κοστίσει 24 dB του θορύβου φάσης). Ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό στάδιο χωρίζουν μετά το VCO, πριν από την prescaler, για να πάρει την RF συχνότητα κάτω στην περιοχή που ένα ολοκληρωμένο PLL θα δεχτεί. Ο Dave

Υπάρχει κάποια IC VCO στη ζώνη Ku εκεί;

Νομίζω ότι τα εθνικά / Αναλογική / Perigrine όλα πάνε μέχρι ~ 6 GHz ή έτσι. Μπορεί να θέλετε να εξετάσουμε τα μέρη από Χετταίων, μπορεί να είναι σε θέση να βάλει μαζί μια διακριτική λύση. Αυτό είναι ένα δύσκολο έργο, να είστε σίγουροι. Ο Dave

Γεια σας ο Dave? Εννοείτε ότι στην Ku band μηχανικοί σχεδιασμού θα πρέπει να διακριτική PLL τρανζίστορ χρησιμοποιώντας;

Λοιπόν, ζώνη Ku είναι όπου MMIC πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, όπου τα πάντα στη γραμμή μεταφοράς και σε ένα κεραμικό υπόστρωμα. Θα μπείτε στον πειρασμό να σχεδιάσει το VCO διακριτικά σε ένα υπόστρωμα, και η χρήση ενός διακριτού prescaler να λάβει τα VCO εξόδου κάτω σε κάτι που Multi-modulus prescaler μπορεί να δεχθεί. Id να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρονται για την αγορά ενός από το ράφι λόγω του ποσού της εργασίας θα μπορούσε να πάρει σε μια κατασκευή. Χετταίων ( http://www.hittite.com/index.cfm ) έχει κάποια εφαρμοστέα μέρη, αλλά ήταν απλά ο πρώτος που έρχονται στο μυαλό. Ο Dave

οποιαδήποτε VCO MMIC λειτουργούν σε 13.050 Ghz; λοξοτομεί πρόστιμο Χετταίων

σε θέση να ανοίξει το δικτυακό τόπο είναι αυτή τη διεύθυνση σωστή;

Hello? Zeshan102 έγραψε:
δεν μπορεί να ανοίξει το δικτυακό τόπο είναι σωστό αυτή τη διεύθυνση
Αλλά άνοιξα το website.Copy τη διεύθυνση URL στο explorer σας;.

Ο τρόπος που οι άνθρωποι το έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες είναι να έχουμε έναν ταλαντωτή στην μπάντα KU, καθώς και ένα sampler οδηγείται από someting σαν MHz 100 xtal ταλαντωτή, και κλείσει ο κύκλος για την έξοδο του δειγματολήπτη. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε μια υψηλότερη συχνότητα xtal δίσκου, όπως ίσως και 250 MHz, για να σας δώσει λίγο περισσότερο εύρος ρύθμισης πριν aliasing. Είναι δύσκολο να νικήσει αυτό το παλιό στυλ σχολείο του κυκλώματος, δεδομένου ότι το δειγματολήπτη φάση RF έχει πολύ χαμηλότερη εγγενή θόρυβο φάσης από μια ψηφιακή πύλη κάνει.

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά στο θόρυβο φάσης μεταξύ αυτών των δομών υπάρχουν: 1) σχεδιάσει ένα L-band PLL και το να πολλαπλασιαστούν μέχρι και Ku-band ή 2) να σχεδιάσει ένα Ku-band PLL άμεσα; Νομίζω ότι ο πρώτος θα είναι καλύτερη στο θόρυβο φάσης. Έτσι δεν είναι;

Έχω συνειδητοποιήσει ζώνη Ku pll χρησιμοποιώντας hittte VCO HMC529LP5 χρησιμοποιώντας χάσμα της με 4 pin για να κλειδώσετε PLL τσιπ ADF4153 σε περίπου 3 GHz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back