Ζητήματα με CCS compiler για 18F4620

A

ahmet2004

Guest
Είμαι χρησιμοποιώντας CCS compiler, και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο, κινηθήκαμε μορφή 18f452 να 18F4620 και αναγνώρισε κάποια προβλήματα. Ένας από αυτούς είναι ADC. Ήταν λειτουργεί τέλεια στο 18F452, αλλά δεν το 18F4620. Επί του παρόντος τροποποιημένο μικρό κομμάτι του πηγαίου κώδικα για να κάνετε απλός έλεγχος της μπαταρίας, ως εξής. Αλλά επιστρέφει πάντα 0. Παρακαλώ σημειώστε ότι κάνουμε μετρήσεις σε pin 24 του 18F4620 με RA5/AN4/SS/LVDIN όνομα. τιμή είναι 0 επιστροφής. Σημειώστε επίσης ότι το υλικό λειτουργεί, καθώς χρησιμοποιούμε το ίδιο υλικό για 18F452 και 18F4620.

Γεια Ελέγξτε και ελέγξτε όλες διεύθυνση του μητρώου και Microchip κομμάτι είναι γνωστό με το μητρώο και το υλικό ορισμό αλλαγή κατά τη μετάβαση από τον έναν ελεγκτή στον Ένας άλλος, ακόμη και στην ίδια την οικογένεια! Ή μήπως ακόμα και μια απλή λύση για την κίνηση MSP430 γρηγορότερα, chiper & καλύτερα και μπορείτε να μετακινήσετε τον κωδικό από έναν ελεγκτή στον άλλο τόσο εύκολη όσο η αντιγραφή & επικόλληση Όλα τα καλύτερα Bobi

Δεν είμαι ειδικός στο PICS, αλλά το καλύτερο θα ήταν ανάγνωση του οδηγού της μετανάστευσης που είναι σε μικροτσίπ web. Ίσως θα πρέπει να ορίσετε μια ασφάλεια ή στη διαμόρφωση του που είναι διαφορετική από την 452. Επίσης, ελέγξτε το pinout ίσως υπάρχουν αλλαγές μεταξύ 452 και 4620, όπως δήλωσε ο Bobcat διαφορές μεταξύ pics μπορεί να είναι σημαντικά από το ένα τσιπ στο άλλο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back