ΖΗΛΑΝΔΙΑ έχει πρόβλημα με το Microsoft Windows XP Home Edition!

K

KMPA

Guest
, But It has problem.

Προσπάθησα να εγκαταστήσετε ΖΗΛΑΝΔΙΑ IE3D για τα Windows XP Home Edition,
αλλά έχει πρόβλημα.(Μήνυμα λάθους: "Η διαδρομή Καθορισμένη δεν υπάρχει").Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα;

Χαιρετισμοί
KMPA

Γεια σου, KMPA:

Δεν έχω ακούσει ένα τέτοιο πρόβλημα.Μπορείτε να μου επιτρέψτε μου να ξέρω πότε θα λάβετε ένα τέτοιο μήνυμα;Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε.Ευχαριστώ!

Με τις καλύτερες ευχές,

Hi Jian,
Ευχαριστώ για την προσοχή σας,
Όταν θέλετε να εγκαταστήσετε Ζηλανδία, σε ένα σημειωματάριο που έχει Windows XP Home Edition (Dell D620), Αυτό το πρόβλημα παρατηρείται.Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό συνδέεται με XP Home Edition!.Η έκδοση ΖΗΛΑΝΔΙΑ 10 και 11 έχει το ίδιο μήνυμα λάθους.

Χαιρετισμοί
KMPA

Γεια σου, KMPA:

Θα μπορούσατε να περιγράψετε τα βήματα;Μιλήσατε για το το μήνυμα ήταν "η καθορισμένη διαδρομή δεν υπάρχει».Ωστόσο, θα ήθελα να ξέρω πότε θα τεθεί ένα τέτοιο μήνυμα.Εγκαθιστούμε ΖΗΛΑΝΔΙΑ προϊόν σε Windows XP Home όλη την ώρα και δεν βλέπουμε ένα τέτοιο μήνυμα.Θα ήθελα να ξέρω πότε ακριβώς συμβαίνει, έτσι ώστε θα μπορούσαμε να πάρουμε αυτό που καθορίζεται.Ευχαριστώ!

Γεια σου, KMPA:

πηγαίνετε να http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
it's freeware run Issues
then push key scan for Issues
and second fix selected Issues
do it again until it says no Issues found

Μεταφορτώστε τον CCleaner 1,31
είναι freeware Θέματα
τρέξει στη συνέχεια πιέστε κλειδί σάρωση για Θέματα
και δεύτερο καθορίσει επιλεγμένα θέματα
το κάνουμε και πάλι μέχρι να λέει δεν βρέθηκαν θέματα
Νομίζω ότι θα διορθώσει το πρόβλημα.χρησιμοποιούν κάθε φορά.

pl

θα μπορούσε να αποτελέσει διεθνή έκδοση των Windows Home.να χρειαστεί να παίξει με τη ρύθμιση γλώσσας των Windows.Απίθανο πρόβλημα της εγκατάστασης Zeland.

Γεια Plasma, σας ευχαριστώ για το replay σας.

can't solve my problem.

CCleaner
δυστυχώς δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά μου.Πιστεύω ότι είναι σωστό Loucy (Ευχαριστώ Loucy !!!).

Χαιρετισμοί
KMPA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back