W
wansaidatulakma
Guest
Πρώτα απ 'όλα, θέλω να πω ότι είμαι νέος εδώ .... γι' αυτό πρέπει πραγματικά να βοηθήσει .. μπορεί κάποιος να μου πει για την κίνηση επιστροφής dc dc μετατροπέα plz και applicayion plz του ... χάρη ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Λόγω της απλοποιημένης τοπολογική δομή κίνηση επιστροφής μετατροπέα της μεταγωγής έχει την κυριαρχία της στο χαμηλής ισχύος, λιγότερο από 200 W ισχύ στην αγορά εφοδιασμού. π.χ. παροχή ρεύματος στους υπολογιστές. Σε αυτή την τοπολογία του μετατροπέα, η δράση μεταφέροντας ενέργεια λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της φάσης κίνηση επιστροφής, όταν κύριος διακόπτης είναι μη αγώγιμο. Ως εκ τούτου, ο διακόπτης είναι απομονωμένη από το σύντομο προκαλείται από απότομη αύξηση αιχμής, και η μέγιστη διαθέσιμη ισχύς περιορίζεται στον βαθμό που μια PWM μπορεί να τεντώσει. Έτσι, παρέχει εγγενές πλεονέκτημα της παραγωγής προστασία από βραχυκύκλωμα. Για λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε Ηλεκτρονικά Ισχύος Εγχειρίδιο Επιμέλεια MHRashid [2001] ή οποιοδήποτε βιβλίο ηλεκτρονικά ισχύος. DKK