[Ερώτηση] Hex πληκτρολογίου για την εισαγωγή χαρακτήρων ASCII

C

cyrrah

Guest
καλή μέρα! Θέλω μόνο να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο hex 4x4 για να εισάγετε / εμφάνιση χαρακτήρων ASCII (AZ, 0-9, ειδικούς χαρακτήρες) σε μια οθόνη LCD; ακριβώς όπως στα κινητά τηλέφωνα όπου ένα κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εισέλθουν 3-4 χαρακτήρες, δηλαδή, το πλήκτρο 2 για αβγ, 3 για την def, 4 για GHI και ούτω καθεξής .. είναι δυνατόν; Εάν ναι, χρειάζομαι τις ιδέες για το πώς να το κάνουμε. pls οδηγός μου ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 10:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 10:29 ----------</span></span>
όπως και τη σημερινή .. coz im σχεδιάζει να προσθέσει άλλα μέσα καταχώρησης δεδομένων σε LED οθόνη του σκάφους μου μήνυμα, εκτός από τη χρήση υπολογιστή .. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις από τους ανθρώπους σε αυτό το forum ..

Γεια σου, ένα πληκτρολόγιο κάνει μόνο μια ηλεκτρική σύνδεση, το πρόγραμμα του ότι οι αισθήσεις αυτές τις συνδέσεις που δημιουργεί ό, τι χαρακτήρα που θέλετε. Υπάρχουν αρκετά θέματα σε αυτό το φόρουμ σχετικά με τη χρήση πληκτρολογίων Nok κλπ. δεν μπορεί να δώσει συμβουλές περισσότερο σαν να μην αναφέρουμε το οποίο πολύ μικρών ή τη γλώσσα που θα χρησιμοποιήσετε ...

Όποια και αν είναι ο ελεγκτής θα πρέπει να έχετε 4 σετ του βρόχου καθυστέρηση για τον εντοπισμό των πλήκτρων και determins ως σύντομο πάτημα πλήκτρου ή παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου. και μετρήστε τον αριθμό πατήστε το κουμπί και τοποθετήστε το LCD με μια προκαθορισμένη τιμή πίνακα .... thats το έννοιας σε κινητά τηλέφωνα, όπου μπορούν να εφαρμόσουν τις βραχυπρόθεσμες και παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου όσο και μετρώντας πολλές φορές πάτημα πλήκτρου.

Θα είμαι χρησιμοποιώντας PIC877a πολύ μικρές, τη συναρμολόγηση γλώσσα .. είναι πραγματικά δυνατό για την εφαρμογή αυτής; Χρειάζομαι περισσότερες ιδέες ...

ναι μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε ελεγκτή, Γ θα είναι πιο αποτελεσματική για αυτό το

εντάξει .. έτσι ώστε να μπορεί να γίνει .. Σας ευχαριστώ κύριε .. Τώρα, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου δώσει τις συνδέσεις με τα έργα, προγράμματα εκμάθησης και άλλους πόρους που σχετίζονται με αυτή; Θα εκτιμούσα κάθε προτάσεις και ιδέες για το θέμα αυτό .. TIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back