F
francisxu
Guest
Γεια σου, όλοι!
Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Εδώ πηγαίνει σύγχυση μου.
Στο αναγνώστης UHF RFID, θα υπάρξει Circuloator ή κατευθυντική ζεύκτη
οποία απομονώνει το TX RX.However από την απομόνωση θα 30dB ως μια λογική τιμή.
Έστω ότι η δύναμη είναι 30dBm TX, τότε η TX-RX διαρροής είναι 0dBm ή so.At Την ίδια στιγμή, τα επιθυμητά σήματα backscattered από την ετικέτα είναι πολύ μικρότερη από την αξία, ας πούμε-30dBm ή so.Here καλούμε την TX-RX το κύριο μέρος του θορύβου, η οποία μπορεί να καταστήσει τις συσκευές πίσω μπλοκαρισμένο.Υπάρχει κάτι λάθος στη δήλωσή μου; Pls μην διστάσετε να σχολιάσω αυτό.
Τότε αναρωτιέμαι ότι υπάρχει μια λύση σε αυτό;
Να ενισχυθεί η απομόνωση του κυκλοφορητή;
Υπάρχει κάποια μεθόδους λογισμικού για την επίλυση αυτού του προβλήματος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!FrancisΠροστίθενται μετά από 2 λεπτά:Επειδή η συχνότητα της TX-RX είναι το ίδιο με αυτό του επιθυμητού σήματος, αλλά το επιθυμητό σήμα κωδικοποιείται σε μορφή FM0.The επιθυμητό σήμα είναι σίγουρα διαφορετική από TX-RX στην προοπτική του τομέα συχνοτήτων.
Δεν είμαι βέβαιος ότι οι δύο μπορεί να είναι sepaperated, ή το TX-RX θα μπορούσε να είναι πατημένο.
Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Εδώ πηγαίνει σύγχυση μου.
Στο αναγνώστης UHF RFID, θα υπάρξει Circuloator ή κατευθυντική ζεύκτη
οποία απομονώνει το TX RX.However από την απομόνωση θα 30dB ως μια λογική τιμή.
Έστω ότι η δύναμη είναι 30dBm TX, τότε η TX-RX διαρροής είναι 0dBm ή so.At Την ίδια στιγμή, τα επιθυμητά σήματα backscattered από την ετικέτα είναι πολύ μικρότερη από την αξία, ας πούμε-30dBm ή so.Here καλούμε την TX-RX το κύριο μέρος του θορύβου, η οποία μπορεί να καταστήσει τις συσκευές πίσω μπλοκαρισμένο.Υπάρχει κάτι λάθος στη δήλωσή μου; Pls μην διστάσετε να σχολιάσω αυτό.
Τότε αναρωτιέμαι ότι υπάρχει μια λύση σε αυτό;
Να ενισχυθεί η απομόνωση του κυκλοφορητή;
Υπάρχει κάποια μεθόδους λογισμικού για την επίλυση αυτού του προβλήματος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!FrancisΠροστίθενται μετά από 2 λεπτά:Επειδή η συχνότητα της TX-RX είναι το ίδιο με αυτό του επιθυμητού σήματος, αλλά το επιθυμητό σήμα κωδικοποιείται σε μορφή FM0.The επιθυμητό σήμα είναι σίγουρα διαφορετική από TX-RX στην προοπτική του τομέα συχνοτήτων.
Δεν είμαι βέβαιος ότι οι δύο μπορεί να είναι sepaperated, ή το TX-RX θα μπορούσε να είναι πατημένο.