Ερώτηση σχετικά με το RHS των εξισώσεων του Maxwell

S

sundaram

Guest
Στο RHS των εξισώσεων του Maxwell, έχουμε μεταβλητές όπως η Α και Β. Για την ελαχιστοποίηση του αριθμού των μεταβλητών, χρησιμοποιούμε τα συστατικά όπως η εξίσωση, D = εE και Β = μH. γιατί dont εμείς άμεσα γράφουν Ε και Η υπάρχουν σε εξισώσεις Maxwell, αντί χωριστά τους προσδιορίζοντας τα συστατικά τους εξισώσεις ...; καλοσύνη να μου απαντήσει ..

Σε γραμμικά υλικά, η πυκνότητα πόλωση (σε Coulomb ανά τετραγωνικό μέτρο) και την πυκνότητα μαγνήτισης (σε αμπέρ ανά μέτρο) είναι από τον τύπο: και οι και τομείς που σχετίζονται με και από: όπου ως χe είναι η ηλεκτρική επιδεκτικότητα του υλικού, χm είναι η μαγνητική επιδεκτικότητα του υλικού, είναι η ηλεκτρική διηλεκτρική σταθερά του υλικού, και μ είναι η μαγνητική διαπερατότητα του υλικού (Αυτό μπορεί πραγματικά να επεκταθεί για να χειριστεί μη γραμμικά υλικά, καθώς, κάνοντας ε και μ εξαρτάται από την ένταση του πεδίου [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell 27s_equations% και ελέγξτε το

αλλά νομίζω u δεν έχω γράψει τις εξισώσεις που υπάρχουν στην απάντηση ... u pls μπορεί να τους δώσει ...;

Καλά ο αρχικός λόγος είναι ότι δεν ξέρω ποιο είναι το μέσο που λειτουργούν! Για παράδειγμα, σας δίνει τη δυνατότητα να λάβει μια από τις εξίσωση Maxwell: Del X (H) = (Dow (D) / Dow (t)) + J, όπου J αντιπροσωπεύουν τα ρεύματα, όπως η πηγή ρεύματος, παρασυρόμενα curret κλπ που προστίθεται για τη συνοχή! Τώρα, εάν το u θέλει να αντικαταστήσει D από εE, τότε η Dow (D) / Dow (t) = ε * (προς τα κάτω (Ε) / κάτω (t)) + E * Dow (ε) / Dow (t). Γράφουμε όπως αυτό γιατί, εμείς λοξοτομεί υποθέσουμε ε παραμένει σταθερή με το χρόνο .. Δηλαδή, το κύμα με τα ίδια μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να μπει σε ένα άλλο μέσο σε έναν άλλο χρόνο .. Γι 'αυτό και δεν θα πρέπει να γράψετε απευθείας έτσι! Ελπίδα το wil απάντηση ήταν ικανοποιητική για σας .. Αν όχι, τότε μην με ρωτήσετε περισσότερα ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back