Ερώτηση σχετικά με τις συσκευές τοποθέτησης προσανατολισμό.

S

Sink0

Guest
Γεια σου, εγώ ποτέ δεν έστειλε ένα συμβούλιο για την επιλογή και τον τόπο τοποθέτησης. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει επιπλέον κόστος ή περιορισμό όσον αφορά τον προσανατολισμό Componentes. Θέλω να πω, αν, μεταξύ άλλων, μέρος A SMD αντίσταση με 50 ° προσανατολισμό θα έχω κανένα πρόβλημα; Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν προβλήματα που να επηρεάζεται η λειτουργικότητα της συσκευής σύμφωνα με τα μέρη προσανατολισμό και τη διάθεση, όσο κύκλωμα είναι σωστό και δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα. Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε ορισμένα σημεία που είναι ζεστό και χρειάζεστε περισσότερο χώρο για ψύξη, και τέτοια πράγματα. Ίσως απλά PCB μην έχουν καλή οπτική επίδραση. Θα καθορίζει τις τιμές όταν βλέπουν PCB.

Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν ήταν αρκετά σαφής. Δεν ανησυχώ με την καλή συμπεριφορά του σκάφους, αλλά με κάποια ενδεχόμενη παραγραφή της μηχανή επιλογής-και δεν είναι σε θέση να "μετατρέψει" το τμήμα σωστά. Σας ευχαριστούμε!

Ο φίλος μου δεν εξαρτάται από το οποίο εταιρεία τι θα επιλέξετε να κάνουν PCB για σας, και τι έχουν από το μηχάνημα. Σήμερα υπάρχει μηχάνημα αν whant μπορούν να βάλουν SMD αντίσταση verticaly. :) Θα πρέπει πρώτα να ζητήσετε τις δυνατότητές τους. Ίσως να εργάζονται με τα χέρια, όπως στην Κίνα, ποιος ξέρει, για πρώτη φορά Ζου ζητήσει τις ικανότητές τους και να κάνουν μικρότερα serie. Μετά τον έλεγχο του σας τελειώσει το PCB θα να αποφασίσει να συνεχίσει ή όχι τη δουλειά μαζί τους. Σήμερα λοξοτομείτε κανείς εμπιστοσύνη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back