Ερώτηση σχετικά με τη μη Maxwell με βάση τη θεωρία

D

Dderijken

Guest
Υπάρχει ηλεκτρομαγνητική θεωρία που δεν βασίζεται στη θεωρία του Maxwell εκεί? Βοηθά σας είναι ευγνώμονες ... Ευχαριστίες

Απ 'όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ... Νομίζω ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε πειραματικά δεδομένα σε αντίθεση με τις εξισώσεις Maxwell (τουλάχιστον στο μικροσκοπικό επίπεδο).

Αγαπητοί irfan1, Ευχαριστώ για την παρέμβασή σας, εκτιμώ ότι πολύ. (Ι συμφώνησε με αυτό που είπε ο ur) =================================== Χάρη στις παρατηρήσεις, πειράματα και έργα των ανθρώπων πριν από Maxwell, η έννοια της τρέχουσας (Ampere), Τάση (Volta), Flux (Gauss), κλπ. .. σχηματίζονται, Maxwell έκανε τη μεγάλη δουλειά να συνδυάσει και να συνδέσει όλους όσους αποσυνδεθεί, και scatterred σε έργα του διάσημο 4 εξισώσεις, Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, έκανα ακούω ότι υπάρχουν θεωρία η οποία δεν βασίζεται σε πεδία (ηλεκτρικά, μαγνητικά) & ΠΗΓΕΣ (ρεύματα και έξοδα) ... δεδομένου ότι πριν από την ώρα που οι έννοιες αυτές (ηλεκτρικά, μαγνητικά, τα ρεύματα και τις επιβαρύνσεις) δεν είχαν ακόμα γεννηθεί ... Δάσκαλος γυμνασίου μου συνταξιούχος και έχω χάσει την επαφή μαζί του ... Αν κάποιος γνωρίζει γι 'αυτό ... παρακαλώ μοιραστείτε η εμπειρία σας, βοηθώντας σας χέρι εκτιμάται ιδιαίτερα, όπως πάντα, αναμονή για την απάντηση, ακόμα. Παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο,

Υπάρχει, αλλά δεν ξέρω τις λεπτομέρειες. Με τον τρόπο αυτό, το μαγνητικό πεδίο περιγράφεται ως μια κβαντική μηχανική επίδραση του ηλεκτρικού πεδίου. Στις Maxwell, ήρθε με μια δωδεκάδα ή δύο εξισώσεις. Ήταν Heaviside και μερικοί άλλοι που ταξινομημένο μέσω αυτών και να εξαλειφθούν αυτά τα κατά λάθος και τα αντίγραφα για να πιάσουμε το παρόν έξι ή έτσι.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back