Ερώτηση σχετικά με την πυκνότητα ρεύματος στη διάταξη

G

gaom9

Guest
Γεια σου,
Είμαι σχεδιασμό ενός LNA για ευρυζωνικά χρήση, συνάντησα ένα πρόβλημα σχετικά με την τρέχουσα πυκνότητα του σχεδίου διάταξης.
Η τρέχουσα προκατάληψη για αυτό LNA είναι 8mA, λαμβάνοντας υπόψη την πυκνότητα ρεύματος για 1mA/um, ώστε το μέταλλο του θα πρέπει να 8um.Όμως, το πλάτος του MOS είναι 6um/finger (για τη μείωση του θορύβου πύλη), έτσι ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί μαζί.
Πώς μπορώ να το χειριστεί;Και επίσης πώς να χειριστεί το αποτέλεσμα το δέρμα του, παρακαλώ;
Όπως μου είπε κάποιος, το μέγιστο πλάτος μεταλλικό σήμα στο κύκλωμα RF είναι περίπου 2um, όταν αυτό είναι μεγαλύτερο από 2um, η συνεισφορά δεν υπερβαίνει.Είναι αυτό σωστό;

Σε ευχαριστώ!
Με τις καλύτερες ευχές!

Υπάρχουν τρέχουσες denisty κανόνες για τις επαφές του τρανζίστορ, επίσης, έτσι ώστε η συσκευή σας πρέπει να είναι αρκετά ευρεία ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες που διέρχεται από αυτό επίσης.Εάν το μέγεθος συσκευές σας αναλόγως, τότε δεν νομίζω ότι το πλάτος του μετάλλου πρέπει να είναι ένα ζήτημα.
Επίσης, θέλετε να κάνετε το πλάτος του μετάλλου σας κομμάτια ένα καλό λίγο μεγαλύτερο από το μέγιστο ρεύμα κανόνα πυκνότητα επιτρέπει.Είχα πάει για τουλάχιστον 14 ή 15um για 8mA τρέχουσα.

γιατί δεν χρησιμοποιείτε 2 στρώση μετάλλου με vias μεταξύ τους;Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε 8mA / 2 = 4mA => 4um

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
γιατί δεν χρησιμοποιείτε 2 στρώση μετάλλου με vias μεταξύ τους;Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε 8mA / 2 = 4mA => 4um
Αλλά όταν αυτό το στρώμα δύο μεταλλικά μαζί και να συνδεθείτε με τρανζίστορ, το σημείο και να ενταχθούν οι Vias θα έχουν υψηλή πυκνότητα ρεύματος.
Και μπορούν αυτά τα δύο μεταλλικά να τοποθετούνται παράλληλα, αν το κάνετε αυτό, ένα μεγάλο πυκνωτή θα συμβεί, και αυτό θα πυκνωτή την απόδοση του κυκλώματος;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back