Ερώτηση σχετικά με ρυθμούς απόκλισης

Y

yonzzan

Guest
Αν το spec του πλήρως διαφορική τελεστικών μου περιέχει ρυθμούς απόκλισης είναι 20 V / USEC, αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμούς απόκλισης στο σχεδιασμό μου πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από την τιμή;

Για παράδειγμα, έχει ρυθμούς απόκλισης κατά 300 / usec στο σχεδιασμό μου πληρούν τις spec?

Thanks μπροστά.

Μια άλλη ερώτηση, θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια ΕΣΝΧΙΠ να έχουν op ενισχυτή μου λειτουργούν.Ωστόσο, δεν ξέρω πώς να το σχεδιασμό.όπως η τρέχουσα ροή, Vov, το πλάτος και το μήκος του κυκλώματος.Δεν έχουν βρεθεί κανένα βιβλίο που δείχνει πώς να το σχεδιασμό.Ανυπομονώ να ακούσω τις συμβουλές σας.

Με τις καλύτερες ευχές

το ποσοστό σκότωσε τη σχεδίαση θα πρέπει να είναι υψηλότερο από το spec.

όπως για ΕΣΝΧΙ, ένας διαιρέτης αντίσταση και ένα διαφορικό ενισχυτή είναι εργασία, μπορείτε να αναφερθείτε J. Baker 's βιβλίο - CMOS Mixed-Signal Circuit Design

Η προδιαγραφή σχεδιάζετε να πρέπει να δηλωθούν για κάθε παράμετρο ότι πρόκειται για μια μέγιστη ή ελάχιστη επιτρεπόμενη τιμή.Σε γενικές γραμμές, τα υψηλότερα ποσοστά σκότωσε είναι επιθυμητές.Αυτό είναι, αν δεν αυξηθεί η διαρροή ενέργειας και τη διαρροή ενέργειας είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να είναι κάτω από ορισμένα όρια.

Για να αρχίσει ο σχεδιασμός παίρνουμε το ελάχιστο ποσοστό Slew η οποία είναι απαραίτητη.
Ανάλογα με το θέσαμε την τιμή του ρεύματος.
Ωστόσο, με βάση άλλα χαρακτηριστικά όπως το εύρος ζώνης και της κατανάλωσης ισχύος του τρέχοντος απαιτείται να ανεβαίνουν.

Έτσι, ανάλογα με το σημερινό της ρυθμούς απόκλισης μπορεί να πάει υψηλότερα.(Είναι ούτως ή άλλως καλό για το σχέδιό σας)

Χαιρετισμοί
Sarfraz

φουσκωμένος έγραψε:

Η προδιαγραφή σχεδιάζετε να πρέπει να δηλωθούν για κάθε παράμετρο ότι πρόκειται για μια μέγιστη ή ελάχιστη επιτρεπόμενη τιμή.
Σε γενικές γραμμές, τα υψηλότερα ποσοστά σκότωσε είναι επιθυμητές.
Αυτό είναι, αν δεν αυξηθεί η διαρροή ενέργειας και τη διαρροή ενέργειας είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να είναι κάτω από ορισμένα όρια.

Υψηλή ρυθμούς απόκλισης στην πραγματικότητα, θα αποφευχθούν οι στρεβλώσεις.Στρέβλωση προέρχεται από τη μετατόπιση των περιορισμών επειδή ημιτονοειδές κύμα σας μπορεί να γίνει λόγω της τριγωνικής περιστροφής.

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η απαιτούμενη ισχύς πηγαίνει επιθετικό όταν θέλετε υψηλή περιστροφής.Εξ ου και η σημερινή συσκευές γίνει μεγαλύτερο.Αυτές parasitics θα αυξήσει μη-γραμμικότητα σε μικρό μόνο βαθμό.

yonzzan,

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ληφθεί ένα ενισχυτή της ρυθμούς απόκλισης του 300V/us όταν το spec απαιτεί 20 V / μας.Απλώς πάρτε έναν ενισχυτή που έχει περιστροφής των περίπου 25 ~ 30 V / μας.Αυτό θα είναι αρκετό.Είμαι μόνο αναφέρομαι συνθήκες γωνία.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back