Ερώτηση σχετικά με πλάτος εισόδου του διαμορφωτή δέλτα σίγμα

T

twteng

Guest
Hi all,
Είμαι σχεδιασμό ενός 2η σειρά 1 σίγμα λίγο διαμορφωτή Δέλτα, η αναφορά ανατροφοδότηση είναι 0.6V, σε περίπτωση που πλάτος εισόδου στο 0.6V (0dB), γιατί η ισχύς του σήματος στο φάσμα των οποίων δεν είναι 0dB;Παρακαλώ δείτε συνημμένο αρχείο.
Παρακαλώ δώστε μου μια βοήθεια αν γνωρίζετε αυτό το θέμα, Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Γεια σου,

Έχετε ελέγξει το κατά πόσο είναι τα δεδομένα εξόδου στο οποίο κάνετε FFT ομαλοποιηθεί σε 1, δηλαδή, αν έχετε την έξοδο των δεδομένων 1,2 και 0 (την προσφορά), τότε FFT δεν θα δώσει 0dB, αλλά το πραγματικό επίπεδο του σήματος εισόδου σας. .

Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντησή σας,
Νομίζω ότι έχω κάνει normolized, διότι η τάση αναφοράς είναι 0.6V ~ 1.2V,
και πλάτος εισόδου είναι 0.6V, στη συνέχεια, 0,6 / (1.2-0.6) = 1, η ισχύς του σήματος θα πρέπει να 0dB, είναι το δικαίωμα;;Διορθώστε με εάν ιδέα μου είναι λάθος.
Thanks a lot.

Είστε ευπρόσδεκτοι ~ ~

Εντάξει ~ ~ ας κάνουμε το βήμα προς βήμα ~ ~

Ποια είναι η τάση των επιπέδων των δεδομένων σας για την οποία κάνετε FFT;δηλαδή η παραγωγή του διαμορφωτή σας.

Γεια σου,
Επίπεδο τάσης μου είναι δύο (ένα bit), και η τάση τροφοδοσίας είναι 1.8V
Σας ευχαριστώ για την ευγενική σας βοήθεια και απάντηση.

έτσι ώστε να έχουν 2 επίπεδα: 0V και 1.8V στην έξοδο, είμαι σωστός?

Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε FFT αυτά τα δεδομένα;Εάν ναι, δεν μπορείτε να περιμένετε ότι FFT σας δίνει 0dB στη συχνότητα του σήματος, θα είναι το πραγματικό επίπεδο των εσείς 0.6V μήνυμα, ότι είναι μια αξία μείον.

Έχω δίκιο μέχρι τώρα;

1.Yes
2.Η πραγματικό επίπεδο δεν είναι 0.6V, 0.9V του (-0.915dB), βλ. συνημμένο για περισσότερες detial.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Εντάξει ~ ας προσπαθήσουμε αυτό.

θα εξομαλυνθούν τα δεδομένα εξόδου: όταν είναι μεγαλύτερη από 0.9V, δίνει την τιμή 1? αν είναι μικρότερες από 0.9V, δίνει την τιμή -1, τότε έχει δύο επίπεδα 1 και -1, αντί των 1,8 και 0, κάνει το FFT οικόπεδο και το πάλι για να δούμε τι θα συμβεί.

Κάνω ένα DSM τώρα, εγώ επίσης να πληροί αυτό το πρόβλημα πριν, η παραγωγή μου έχει 1.2V και 0V, αν εγώ κάνω FFT άμεσα σε αυτό, δεν μπορώ να πάρω τα dB περιμένω? Αφού το εξομαλύνει, φαίνεται πολύ καλό ~

Dunt εγώ ξέρω πώς να κάνετε τη FFT, αν έχετε ασχοληθεί με τα στοιχεία εξόδου ήδη όπως γράφω παραπάνω, τότε θα μπορούσε να είναι μια άλλη ιστορία ...

Γεια YL
Λυπάμαι, δεν μπορώ να σου εξηγήσω για την "όταν είναι μεγαλύτερη από 0.9V, δίνει την τιμή 1? Αν είναι μικρότερες από 0.9V, δίνει την τιμή -1", λόγω της εξόδου συγκριτή που είναι μόλις υψηλό (1,8 V) και χαμηλής (0V).

Για να είναι σύντομη, σας σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο -1 και 1 στην αντί 0 και 1,8 από την έξοδο των δεδομένων μου, και στη συνέχεια να προβούν FFT και πάλι, ότι είναι σωστό;
αν ναι, γιατί χρήση -1 και 1;

Θα εκτιμηθεί αν θα μπορούσατε να επεξεργαστεί περισσότερο detials, ευχαριστώ πολύ.

Απλά μια γρήγορη ερώτηση: γιατί σε νοιάζει για την πλήρη κλίμακα της παραγωγής σε FFT σας;Τα μόνα πράγματα που πραγματικά έχει σημασία εδώ είναι η διαφορά μεταξύ των θεμελιωδών ήχο σας και αρμονικές σας, και το συνολικό ολοκληρωμένο θορύβου στην μπάντα σας ενδιαφέρουν.
Κάνετε το FFT μιας ψηφιακής ακολουθίας, έτσι θα δείτε τη δύναμη του εν λόγω σήματος, αλλά σας ενδιαφέρει πραγματικά κατά την έννοια του εν λόγω σήματος ...

JoannesPaulus έγραψε:

Απλά μια γρήγορη ερώτηση: γιατί σε νοιάζει για την πλήρη κλίμακα της παραγωγής σε FFT σας;
Τα μόνα πράγματα που πραγματικά έχει σημασία εδώ είναι η διαφορά μεταξύ των θεμελιωδών ήχο σας και αρμονικές σας, και το συνολικό ολοκληρωμένο θορύβου στην μπάντα σας ενδιαφέρουν.

Κάνετε το FFT μιας ψηφιακής ακολουθίας, έτσι θα δείτε τη δύναμη του εν λόγω σήματος, αλλά σας ενδιαφέρει πραγματικά κατά την έννοια του εν λόγω σήματος ...

Γεια YL
Επιτρέψτε μου να σας πω μια καλή είδηση, το ζήτημα έχει sloved ακολουθώντας το σχόλιό σας.
Είμαι rellay ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας και έτσι την τύχη να σας γνωρίσουμε, και επίσης
χάρη στην απάντηση της JoannesPaulus του.

Γεια σου,

Πρέπει να σχεδιάσουμε ένα σίγμα-δέλτα ADC με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

1. Αποτελεσματική Ψήφισμα - 14 bit
2.Αποτελεσματική SNR - 80 dB
3. Bandwidth - 80 kHz
4.Dynamic Range - / - 5V
5.Αριθμό bits σε σύγκρισης - 1 ή 2

Θέλω να χρησιμοποιήσω χτένα-φίλτρο ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική, η οποία είναι εύκολο να καταλάβει.Πού μπορώ να βρω κάποιο υλικό το οποίο μου λέει πώς να σχεδιάσουν το ADC και ψηφιακό φίλτρο και να την εφαρμόσουν σε MATLAB;

Τα περισσότερα από τα έγγραφα και τα βιβλία που διάβασα μόνο θεωρία και αποτελέσματα.Δεν μπορώ να μάθω πώς να εφαρμόσουν.
Please help.

Somya

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back