Ερώτηση σχετικά με μέντορα DFT;

F

feel_on_on

Guest
libcomp έκθεση προειδοποίηση: "Παράκαμψη πάντα μπλοκάρει στην ενότητα". Κανέναν να μου πείτε πώς να το λύσει. Ευχαριστίες

libComp έχει ως στόχο να καταρτίσει μια βιβλιοθήκη Μέντωρ από την τυποποιημένη βιβλιοθήκη κυττάρων, τα οποία συνήθως μοντελοποιούνται με τις πύλες και πρωτόγονοι. Πάντα μπλοκ είναι κατασκευάσματα της συμπεριφοράς, και δεν είναι σωστά μέρος μιας βιβλιοθήκης κυττάρων. Έτσι καθορίσει βιβλιοθήκη σας ... Ιωάννης [url = www.dftdigest.com] Digest DFT [/url]

αλλά, πώς να τροποποιήσετε το πάντα μπλοκάρουν και να τελειώσει τη μετάφραση από το εγχειρίδιο; Απλά μεταφράσει τώρα μοντέλο μερικής από τον μέντορά libcomp.and προτείνουμε να τελειώσει με το χέρι

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν έχετε καθορίσει τη βιβλιοθήκη ή με το χέρι το μοντέλο της ATPG μοντέλο, θα πρέπει να καταλάβουμε πώς η πάντα μπλοκ θα συντίθενται και instatiate τις πύλες ή πρωτόγονη τον εαυτό σας. Πάντα μπλοκ είναι συνήθως FFs ή Μούσες. Υπολογίστε και τον κωδικό που μέχρι τις πύλες κατάλληλα. Γιάννης

Γεια σας, αν έχω mutiple βιβλιοθήκη: my1.atpg, my2.atpg, my3.atpg. πώς να γράψετε την εντολή: dftadvisor-lib my1.atpg ....... και την πηγή όλων των 3 libary;

Νομίζω ότι οι νεότερες εκδόσεις σας επιτρέπουν να τα βάζουμε όλα στην ίδια γραμμή εντολών, αλλά και πριν, θα έπρεπε να δημιουργήσετε ένα αρχείο με την περιλαμβάνει, όπως: # include # include atpg1.lib atpg2.lib # include atpg3.lib ... και τότε βάλτε ότι filename στην γραμμή εντολών με ένα διακόπτη-lib. Ιωάννης [url = www.dftdigest.com] Digest DFT [/url]

Ευχαριστώ πολύ! Τώρα μέντορας DFT αναφέρετε ένα σφάλμα: "Δεν περιπτώσεις έχουν προσδιορισθεί σάρωσης", πώς μπορώ να το λύσουμε;

Τοποθετήστε σάρωση; Δεν έχω ιδέα εφόσον το σφάλμα αυτό προήλθε από ... Γιάννης

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back