T
tiger_shark
Guest
Αγαπητοί φίλοι, Είμαι ερευνά τον τρόπο μου να φρεσκάρει τις γνώσεις μου σε αναλογική σχεδιασμό CMOS (RF CMOS και μετά) και να καλυφθούν τα κενά ποτέ δεν άγγιξε όταν ήμουν στο σχολείο. Αναρωτιόμουν αν κάποιος ο οποίος είναι στην αναλογική βιομηχανία θα μπορούσε να με οδηγήσει μέσα από το πώς θα προχωρήσει και πού να εστιάσουμε περισσότερο. Θα περιγράψει ιστορικό μου έτσι ώστε να ξέρετε πού είμαι: - Είμαι σήμερα ψηφιακή μηχανικός σχεδίασης (M.Sc. Wireless comm - Ωράριο τώρα και στο εξής FPGA / signal-processing/DSP), - περάσει λίγα μαθήματα udergrad συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού που βασίζεται CMOS για το βιβλίο Razavi του (πριν από μερικά χρόνια), αλλά δεν έκανε καμία σε βάθος προσομοίωση / καρύκευμα / διάταξη - Πέρασε κύκλωμα RF σχεδιασμού (διακριτική) πριν από μερικά χρόνια (κυρίως θεωρητική) - Θεωρητική γνώση του συστήματος ελέγχου / ανατροφοδότηση / PLL - Γνώση από πλευράς DSP της Sigma / Delta μετατροπείς - Γνώση των ασύρματων επικοινωνιών Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το χάρτη πορείας, τα εργαλεία και τη διαθεσιμότητά τους, τη σημασία της θεωρίας έναντι προσομοίωσης / εργαλεία και συμβουλές για αναλογική / RF άποψη της βιομηχανίας CMOS μέσα επόμενα 5 χρόνια στη Βόρεια Αμερική θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα Φιλικά, TS