Ερώτηση: γιατί χρησιμοποιούμε P_sub;

M

mark_lhm

Guest
Γεια σας, είμαι ένα νέο.Και είμαι λίγο από αυτό το ερώτημα puzzleed
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η σύγχρονη διαδικασία chooseed P_sub.
Και αυτό που με ανησυχεί N_sub;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

ο κύριος λόγος πίσω από τη χρήση AP τύπου υπόστρωμα είναι ότι το κόστος από την εφαρμογή ενός τύπου n υπόστρωμα ως προεπιλεγμένη βάση είναι πολύ υψηλότερη από ότι με τη χρήση του AP τύπου υπόστρωμα

επίσης διαδικασία limitaions να είναι λίγο δύσκολο και δεν είναι ένας πολύ acurate επιλογή αν χρησιμοποιήσετε ένα υπόστρωμα τύπου n

μία άλλη μία άποψη, αν λάβουμε υπόψη την φυσική του ν τύπου υπόστρωμα, έχουν την τάση να μεταφέρουν ηλεκτρόνια ως φορείς που έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα από τις οπές .... για την ακρίβεια κάπου περίπου 3 φορές μεγαλύτερη κινητικότητα,

έτσι αν χρησιμοποιείτε ένα υπόστρωμα τύπου n, τότε subsrate θορύβου θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα.

[παραθέτω = "k_90"]

μία άλλη μία άποψη, αν λάβουμε υπόψη την φυσική του ν τύπου υπόστρωμα, έχουν την τάση να μεταφέρουν ηλεκτρόνια ως φορείς που έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα από τις οπές .... για την ακρίβεια κάπου περίπου 3 φορές μεγαλύτερη κινητικότητα,

Παραθέτω]

Νομίζω ότι μπορεί να είναι ένας σημαντικός λόγος.

Φυσικά, είναι πιο κινητικοί ηλεκτρόνια από τις οπές στο ν ανεξαρτήτως τύπου υπόστρωμα τύπου p ή υπόστρωμα.
Αν είναι ο λόγος, ποια είναι τα διαφορετικά μεταξύ κάνω PMOS σε Nwell υπό την προϋπόθεση P_sub και να PMOS στην N_sub;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back