Εργασίας ενός βομβητή DC

A

arunbhaskar

Guest
Προσπάθησα να μάθετε πώς ένας βομβητής DC είναι συνδεδεμένο σε ένα κύκλωμα για να κάνουν ήχο. Δεν μπόρεσα να βρω πολλά για αυτό. Το μόνο που μπορούσα να καταλάβω είναι ότι υπάρχουν δύο συνδέσεις, το ένα συνδέεται με την προμήθεια και άλλες που συνδέονται με 555 έξοδο χρονόμετρο. Ήθελα να μάθω την αρχή της εργασίας και τον τρόπο να διεγείρουν τα τερματικά κουδούνι για την ορθή λειτουργία της. Σας ευχαριστώ.

Buzzers είναι εκείνες συσκευές που παράγουν έναν ήχο μεταξύ του 1 και 8KHz με δονούν πιεζοηλεκτρικό στοιχείο ή ένα μικρό ηχείο με μια μεμβράνη από μέταλλο. Βασικά υπάρχουν δύο τύποι Buzzers. Ένα με ένα χτισμένα σε ταλαντωτή να παράγει ένα ακουστικό ήχο, άλλα χωρίς τον ταλαντωτή. Το ίδιο τροφοδοτείται από μια εξωτερική πηγή. Ποιο από τα δύο στο οποίο αναφέρεστε;

Παρακαλώ να μου εξηγήσετε και τους δύο τύπους βομβητές. Ευχαριστώ.

1. Piezo Buzzer αποτελείται κυρίως από μια πολυ-δονητή κύκλωμα, πιεζοηλεκτρικά ταινίες buzzer, και το πλαίσιο συντονισμού, η Shell constits multivibrator κλπ. των τρανζίστορ και ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Όταν ενεργοποιηθεί, μετά από (1,5 ~ 15V DC τάση λειτουργίας), multi-αρμονικός ταλαντωτής εκκίνησης, η παραγωγή 1,5 ~ 2.5kHZ των ακουστικών σημάτων, που οδηγεί σε ηχητικό ήχο. Πιεζοηλεκτρικά Buzzer περιλαμβάνει ταινίες από ζιρκονικό-τιτανικό άλας μολύβδου ή να οδηγήσει μαγνήσιο niobate πιεζοηλεκτρικά κεραμικά υλικά. Στις δύο πλευρές του κεραμική επίστρωση για το ηλεκτρόδιο αργύρου από την πόλωση και τη γήρανση θεραπεία, και στη συνέχεια με τις πλάκες από ορείχαλκο ή ανοξείδωτο χάλυβα φύλλα μείνουμε ενωμένοι. Ηλεκτρομαγνητική Buzzer έργα από τον ταλαντωτή, το ηλεκτρομαγνητικό πηνίο, μαγνήτη, διαφράγματος και κέλυφος ούτω καθεξής. Μετά την ενεργοποίηση, το ηχητικό σήμα ταλαντωτή ρεύμα μέσα από το ηλεκτρομαγνητικό πηνίο, έτσι ώστε το ηλεκτρομαγνητικό πηνίο παράγει ένα μαγνητικό πεδίο. Διαφράγματος στο ηλεκτρομαγνητικό πηνίο και αλληλεπίδραση μαγνήτη, δόνησης περιοδικά φωνή και ως εκ τούτου το ηχητικό σημείωμα. Υπάρχουν πάρα Ηλεκτρομαγνητική Κουδούνια που λειτουργεί χωρίς καμία ταλαντωτή. Αυτές οι εργασίες με τη συχνότητα που παράγεται από τις επαφές που κάνει και να σπάσει με το πηνίο σε σχέση με την κίνηση του διαφράγματος. Εβίβα

Ευχαριστώ. Έχω καταλάβει. Μπορείτε να υστέρων κάποια από τα απλά κυκλώματα βομβητή ώστε να μπορώ να βελτιώσουν την κατανόηση μου.

Συγγνώμη ... i dont έχουν οποιοδήποτε ... google είναι ο καλύτερος φίλος σας ... Cheers

Έχω ένα πολύ απλό κύκλωμα ταλαντωτή που είναι στις περισσότερες βομβητές πιεζοηλεκτρικών:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back