Εργαλεία να επιστήσω σχηματικό

P

penghan

Guest
Μπορεί κανείς να συστήσει κάποια εργαλεία για να επιστήσει Σχηματικό;

Visio ή άλλα;

OrCAD είναι πολύ δημοφιλή.Τα περισσότερα άλλα προγράμματα μπορεί να εισάγει αρχεία που έχει καταβάλει.

Χρησιμοποίησε Eagle, υπάρχει μια δωρεάν έκδοση.
Για επαγγελματική χρήση συνιστώ P * otel DXP.

Όσον αφορά την καλύτερη, Halabat.

Να χρησιμοποιούν τη Tanner Tool-S επεξεργαστείτε να επιστήσω σχηματικό.

Suria

αετός είναι εύκολο στη χρήση,
orcad πολύ
ίσως το καλύτερο και είναι επαγγελματικό P * otel.

αετός είναι μόνο γα 15Mb εγκατάσταση και να έχει ελεύθερη άδεια χρήσης των σπουδαστών, PCB περιορίζεται από το μέγεθος και τον αριθμό των el.συνιστώσες

P * otel είναι πολύ εύκολο για να σχηματικό.
Όλα μου τα έργα χρησιμοποιούνται P * otel.

Εξαρτάται από την πλατφόρμα σας, OS και το σκοπό της.
Για IC σχεδιασμό, CADENCE συνθέτη, ECS, Orcad κλπ.

χαιρετισμοί,
jordan76

Χάρη σε όλους.
ναι,
εννοώ για ΘΣ σχεδιασμού.
Μπορείτε να εισαγάγει ECS; Ποτέ δεν έχω ακούσει.

Ι χρησιμοποιούνται WorkView σε Win98 πέρυσι.Τώρα χρήση CADENCE συνθέτη.

Orcad 9,1 είναι κατάλληλο για σας

BR
Mfg

Eagle-είναι εύκολο να το μάθει κανείς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικά κέντρα, αλλά έχουν κάποια έλλειψη στοιχείων για παράδειγμα πολύπλοκες designs.For Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μήνυμα βέλη. Θα χρειαστεί να συνδέσετε κάθε γραμμή σε κάθε pin και να κάνει αυτό το σχήμα φαίνεται να μη αισθητικά και δύσκολο να τηρήσει
-Το ξέρω Orcad είναι δημοφιλή, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε δηλαδή ότι
-P * otel είναι καλύτερη, όμως, πραγματικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να τα δουν.Είναι δύσκολο να σχεδιάσουν ένα PCB σε μια μέρα με την οδηγία πριν από γνωρίζετε it.Professions κυρίως χρήση P * otel.

Ήμουν χρησιμοποιώντας Eagle ήταν εύκολο όμως καθώς ο χρόνος περνά και θα παράγουν νέα πολύπλοκα έργα Eagle σκέφτηκα ότι δεν πληροί τις απαιτήσεις μου, τώρα είμαι εργασίας και (μάλιστα ακόμη μάθησης) P * otel.Είναι φοβερό.

Αλλά μην κλείσετε easly, όταν για πρώτη φορά εγκατάσταση P * otel πριν από μερικά χρόνια, μετά από 1 ώρα αργότερα θα απεγκατασταθεί, δεδομένου ότι αυτό φάνηκε πολύ περίπλοκη ....

Και μια τελευταία λέξη: Πάντοτε, να μάθουν να δημιουργήσετε τις δικές σας lib.
Τελευταία επεξεργασία από Free_Will στις 27 Σεπ 2004 21:56? Επεξεργαστεί 1 φορά συνολικά

Hi all
Έχω χρήση orcard 9.x, P * otel και Eagle.
- P * otel είναι καλύτερο, αλλά είναι
το πρόχειρο δεν είναι το ίδιο flatform και τα παράθυρα έτσι ώστε σχηματικό που έχει εκδοθεί από την P * otel δεν κόβεται σε Word, Exel, Ζωγραφική ...από τη Microsoft και να διαφωνήσω για την έκθεσή σας.
- Orcad είναι σε μεγάλο βαθμό για εγκατασταθεί.Δεν είναι καλύτερο για την χαμηλή ταχύτητα του υπολογιστή.
- Αετός είναι μικρή για την εγκατάσταση.Αλλά γραμμής ή γραμμής που έχουν συνταχθεί από Eagle δεν είναι καλές τέχνες.

Αν θέλετε να αναζητούν ένα σχηματικό όπως στα βιβλία ή τα περιοδικά CircuitMaker χρήση.
rgds

penghan έγραψε:

Μπορεί κανείς να συστήσει κάποια εργαλεία για να επιστήσει Σχηματικό;Visio ή άλλα;

ένα μικρό εργαλείο: MakeSch είναι πολύ χρήσιμη και ισχυρή.

Eagle αν και θέλουν να μετατραπούν σε σχέδια PCB αργότερα
SmartDraw αν και θέλουν μόνο να επιστήσω σχηματικές και εφαρμογής στην έκθεσή σας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back