Επιστροφή αλγόριθμος πολλαπλασιασμού

V

varshaturkar

Guest
Μπορεί μία να μου πείτε πώς μπορεί να ελεγχθεί το δίκτυο μετά την εκπαίδευση; Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βάρη τα οποία παράγονται κατά τη διάρκεια της κατάρτισης

εισόδου του σήματος δοκιμής που τελικά ενημερώθηκε βάρη, και να ελέγξετε το παραγόμενο αποτέλεσμα ..... κατά τη στιγμή της κατάρτισης δεν χρησιμοποιούν όλα τα ζευγάρια εκπαίδευση .... είναι μερικές εισόδου-εξόδου ζεύγη που εκτρέφονται για τη δοκιμή .... Εάν τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά σημαίνει το δίκτυό σας έχει απομνημονεύσει τα πρότυπα και χρειάζονται περισσότερο εκπαίδευση

I m καλά αποτελέσματα για την εκπαίδευση. I m ταξινόμηση των δεδομένων σε 3 κατηγορίες τόσο στον τομέα της κατάρτισης im λαμβάνοντας 3 βάρη ένα για κάθε κατηγορία. Μήπως θα έπρεπε να ισχύουν και τα τρία βάρη σε όλες τις εισόδους δοκιμή και δείτε το αποτέλεσμα; Όταν έκανα αυτή δεν έχει σημασία τι η είσοδος είναι σύμφωνα με βάρη im πάρει τις τάξεις. u μπορεί να με βοηθήσει pls

επιτρέψτε μου να το πάρει με σαφήνεια ... Θέλετε να πείτε ότι έχετε πάρει τρία διανύσματα βάρος πούμε [Wx] για τις συνδέσεις μεταξύ των κρυφό επίπεδο και το στρώμα εξόδου, .... ταξινόμηση των δεδομένων σε τρεις κατηγορίες που σημαίνει ότι θα έχετε τρεις εξόδους από τις οποίες μόνο η μία είναι υψηλή σε έναν χρόνο . έτσι δεν είναι; ότι για κάθε είσοδο ζευγάρι εκπαίδευση, όλα τα 3 σετ των φορέων [Wx] θα πρέπει να ενημερώνεται .... Είμαι δεν βλέπουμε το πρόβλημα .... "Δεν το θέμα αυτό η είσοδος είναι σύμφωνα με βάρη im πάρει τις τάξεις." Δεν είμαι πάρει αυτό. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε την ακολουθία της εφαρμογής του ζεύγους κατάρτισης.

στο στρώμα εισόδου έχω 3 νευρώνες στο κρυμμένο 3 και στην έξοδο 3. επομένως το σύνολο των βαρών θα είναι 6. 3 μεταξύ των εισροών και κρυμμένα και 3 μεταξύ κρυμμένα και εξόδου. Είμαι εφαρμογή δείγματα εκπαίδευσης. και υπολογίζεται μέσος όρος WTS για κάθε κατηγορία. Αυτές οι μέσες WTS Είμαι με τη χρήση για τη δοκιμή. im δίνοντας εκπαίδευση με το σύστημα τυχαία δηλαδή κατηγορίας 1 δείγματα τότε Class2 ξανά κατηγορίας 1 και ούτω καθεξής

από το Archi που εσείς περιγράφετε, τους πρέπει να είναι δύο μήτρα βάρος 1) για την μεταξύ των εισροών και των κρυφό επίπεδο 2) για το αποτέλεσμα και το κρυφό επίπεδο., κάθε σειρά (3x3). Πώς τα πάτε; 6 βάρη?

Συγγνώμη όχι στο 6 im της να πάρει δύο πίνακες ως u είπε. όταν θ αρχίσει τις δοκιμές im εφαρμογή των wt μήτρες που παίρνω μετά την προπόνηση, αλλά το πρόβλημα είναι, σε δείγματα εκπαίδευσης, εάν η τελευταία κατηγορία είναι ας υποθέσουμε ότι "κατηγορία 2", στη συνέχεια, σε δοκιμαστική φάση για όλες τις κατηγορίες που δίνει "κατηγορία 2". Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι WTS πάρει προσαρμόζεται ανάλογα με την τελευταία κατηγορία, στο τέλος της κατάρτισης. Προσπάθησα δίνοντας ένα μεγάλο σύνολο των δειγμάτων που έχουν διάφορες κατηγορίες δεν είναι στη σειρά ακόμα το δίκτυο είναι να θυμόμαστε το WTS για την τελευταία τάξη στο στάδιο της κατάρτισης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back