Επιλογή της πλατφόρμας για Linux RTOS βάση - Βοήθεια!

M

macakolo

Guest
Είμαι στο πλαίσιο ενός ερευνητικού προγράμματος για την εξεύρεση λύσης για το κατάλληλο RTOS με FPGA για τη μεταφορά δεδομένων σε ένα σκληρό δίσκο και Ethernet!

Επειδή είμαι νέος σε αυτό, τις προτάσεις σχετικά με το Linux RTOS & η FPGA;;

Μπορώ να προτείνω u για RTOS.
U μπορεί να πάει για την ελεύθερη διάθεση RTLinux για ur εφαρμογές.
Ξέρω πολλά σχετικά με την εργασία.Αλλά κα να εξερευνήσετε με αυτό.

Παράθεση:

Σε αυτό εφαρμογές προσανατολισμένη αναφοράς, Doug Abbott δείχνει πώς να θέσει το Linux στην εργασία και στις ενσωματωμένες εφαρμογές πραγματικού χρόνου.
Μεταξύ των θεμάτων που πραγματεύεται η Abbott περιλαμβάνουν διαχείριση μνήμης, οδηγούς συσκευών, διακόπτει το χειρισμό, όργανα μέτρησης του πυρήνα, boatloaders, ενσωματωμένη δικτύωση, μεταξύ των επικοινωνιών αποστολή, εναντίον του περιοδικού «ένας πυροβολισμός» χρονοδιάγραμμα, POSIX κλωστές, στρώματα αφαίρεσης υλικού, καθώς και το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων.
Abbott χρησιμοποιεί πολλά πραγματικά παραδείγματα για να δείξει πώς εφαρμόζουν μια ποικιλία των ενσωματωμένων εφαρμογών που χρησιμοποιούν το Linux.
Abbott συζητά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες για τις ενσωματωμένες εφαρμογές των διαφόρων εφαρμογών του Linux, και αυτός εξετάζει επίσης τις διάφορες επεκτάσεις σε πραγματικό χρόνο για το Linux.
Το βιβλίο αυτό περιέχει πολλές ασκήσεις προγραμματισμού με λύσεις.
Όλες οι καταχωρήσεις κωδικό που προβλέπεται για το συνοδευτικό CD-ROM, καθώς και μια ηλεκτρονική έκδοση του κειμένου.
* Περιγράφει πλήρως τη χρήση του λειτουργικού συστήματος Linux για τα ενσωματωμένα και εφαρμογές πραγματικού χρόνου * Καλύμματα προχωρημένα θέματα, όπως οι οδηγοί συσκευών, η εφαρμογή του πυρήνα, POSIX threads * Το CD που συνοδεύει το βιβλίο [ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΨΗ!] Περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική έκδοση της το βιβλίο, καθώς και εργαλεία που σχετίζονται με το λογισμικό και τον κωδικό λίστα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back