Επιλέγοντας μια τεχνολογία

A

analog2003

Guest
Hi all,

Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία για το σχεδιασμό μου;ή είναι απλώς με τυχαία επιλογή που κάποιος χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τεχνολογία.Είμαι σε σύγχυση ως προς το ποια θα χρησιμοποιήσει,
της CMC CMOSP18 Design Kit για το 0,18-micron CMOS τεχνολογία από TSMC ή η CMC
της CMOSP13 Σχεδιασμός kit για την ΙΒΜ CMRF8SF DM 0,13 micron CMOS τεχνολογία.

Είμαι ο σχεδιασμός ενός ενισχυτή op για μια συγκεκριμένη μη γραμμική δεδομένα μετατροπέα εφαρμογή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Δεν νομίζω ότι κανείς εδώ ξέρει πραγματικά που είναι CMC (εκτός από τον εαυτό μου ίσως) ...

IBM cmrf8sf (CMC cmosp13 σε όρους) είναι μεγάλη, μόλις υπέβαλε fab σε αυτό.εύκολο να δημιουργηθεί, pcells για τα πάντα, mosis είναι με μεγάλη υποστήριξη.tsmc .18 (cmosp18) είναι καλή, αν είστε νέος στο CADENCE, δεν τη μια πολύ περίπλοκη kit, αλλά δεν είναι πολύ ισχυρή είτε.δεν pcells, δεν μπορεί να εξαγάγει επαγωγή, πάρα πολύ ακριβές για fab.ένα μήνυμα εστάλη κάποια στιγμή γύρω στα τέλη του 2007 ότι όλοι οι άνθρωποι θα στραφούν από 180nm σε 130nm εάν θέλουν να fab στο μέλλον, λόγω του κόστους των 130nm μειώθηκε πολύ, ενώ το κόστος των 180nm ανέβηκε πολύ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Έχω χρησιμοποιώντας CADENCE για αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνω μια μάρκα σχεδιασμού.Έτσι, ξεκίνησε το σχεδιασμό του 0.18um τεχνολογίας.Μοιάζει να στραφούν σε 0.13um είναι μια καλή επιλογή, επίσης, υπόψη ότι έχει περίπου 4-5 fab εκτελείται κάθε χρόνο.Ποιες είναι οι επιλογές για τη διαδικασία 0.13um τεχνολογία;

τα πάντα που αναφέρονται εδώ:

http://www.mosis.com/ibm/8rf-dm/options_ibm_8rf-dm.html

χρησιμοποιούμε το DM 3-2-3 με κορυφή MA μέταλλο metallization επιλογή.αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη επιλογή (δηλαδή άλλη μάρκα στοίβα, δεν έχουμε LM) θα πρέπει να μιλήσετε με mosis πρώτα να βεβαιωθείτε ότι το ok.

επιλέγουν την τεχνολογία σύμφωνα με τον περιορισμό αυτό που χρειάζεται, αλλά και 130 είναι καλή ως τώρα fab suporting είναι καλό για 130Υ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back