Επεξήγηση και αναφορές σχετικά με την RFID

A

ala

Guest
Τι είναι το RFID; Τι είναι ένα απλό παράδειγμα; Πώς να το ωθήσει σε μια φθηνή παραγωγές; Tia

Για το τελευταίο σας ερώτημα, υπάρχουν ορδές των ανθρώπων που προσπαθούν να είτε να μειώσει την τιμή του υλικού ή να βρουν νέες χρήσεις για την τεχνολογία. RFID είναι ένα αναμεταδότη του χαμηλού κόστους που τοποθετείται είτε σε μια πλαστική κάρτα ή με κάποιο αντικείμενο. Ένας αναγνώστης αλληλεπιδρά με αυτό και διαβάζει ένα μοναδικό αριθμό δυαδικό είναι αποθηκευμένα σε αυτό. Από αυτές τις πληροφορίες και ένα προηγουμένως αποθηκευμένο βάση δεδομένων διαφορετικά τα πράγματα να συμβούν. Το ένα είναι ότι μια πόρτα κτίριο ή πύλη του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων δεν είναι κλειδωμένο ή ανοίγει αυτόματα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι τα δεδομένα των απογραφών βάση το σύστημα ελέγχου ότι ένα προϊόν είναι σε ένα κουτί αποστολής ή στο ράφι στο κατάστημα. Η όλη ιδέα είναι να μειωθεί η ανθρώπινη εργασία για την παρακολούθηση των αντικειμένων, ή οι άνθρωποι ή χορηγώντας άδειες για την πρόσβαση σε μια φυσική περιοχή. ιστορικά η τεχνολογία αυτή έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετές δεκαετίες. Μια πρώιμη χρήση ήταν για να παρακολουθείτε δρόμο σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό. Μια άλλη αρχική του χρήση ήταν ηλεκτρονικά κλειδιά για ηλεκτρονικές κλειδαριές.

άλλη κοινή χρήση είναι νομίζω στο shoping mall, αν έχετε δει τα στοιχεία με ετικέτα perticular ετικέτα ασφαλείας που θα αφαιρέσετε όταν αγοράζετε το στοιχείο που περιέχει το RFID, ώστε τα εμπορεύματα μπορούν να ανιχνευθούν εντός του καταστήματος. / Ue

RF είναι Radio ID Freqency είναι ταυτότητας ένα παράδειγμα είναι η ασύρματη κάρτα για το λεωφορείο ή επιστάτη

Ευχαριστώ όλους! Αλλά μπορεί u περιγράφουν λεπτομερώς το παράδειγμά σας. είναι ένα λογισμικό προσομοίωσης για την RFID εκεί;

Επιτρέψτε μου να προτείνουμε τα εξής βιβλίο: "RFID Handbook: Βασικές αρχές και εφαρμογές στην Contactless Smart Cards και αναγνώρισης» του Klaus Finkenzeller. (Hxxp: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=71327) Κεραία τοπολογίες και παρουσιάζονται ζώνες συχνοτήτων. Κάποια βιομηχανικά RFID βασικοί παράγοντες είναι Texas Instrument, Oberthür συστήματα καρτών ή Gemplus. Littlindian :)

Έχω δει ένα βιβλίο της τεχνολογίας RFID από τον Klaus Finkenaeller, ένας Γερμανός. Έχω ακούσει πολλά εργοστάσια της RFID, αλλά δεν έχω δει το RFID. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν κάτι για αυτό.

RFID είναι η ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Υπάρχει μια ετικέτα με το όνομα της ESD (ηλεκτρονική ανίχνευση επιτήρηση), η οποία είναι πολύ φθηνή για τα αγαθά αναγνώριση. Η τιμή του RFID tag εξαρτάται από 1 - ασφάλειας 2 - χωρητικότητα 3 - φάσμα RF 4 - cpu ,.... όμως ESD ετικέτες είναι τα καλύτερα πράγματα για φθηνά προϊόντα. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 19 λεπτά: [/color] [/size] ξέχασα, υπάρχουν πολλά βιβλία για την RFID πεδία edaboard 1 - RFID Handbook: Βασικές αρχές και εφαρμογές στην Contactless Smart Cards και ταυτοποίησης, Second Edition Klaus Finkenzeller 2-RFID Field Guide: Ανάπτυξη Ράδιο Συστήματα εξακρίβωσης ταυτότητας ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Συχνότητα: Manish Bhuptani, Shahram Moradpour FORMAT: Chm ΣΕΛΙΔΕΣ: 288 3-http: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=137868&highlight = RFID 4 - RFID για τα ομοιώματα από τον Patrick J. Sweeney ΙΙ Ακριβώς αναζήτηση στο edaboard να τα βρούμε

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για το μέλλον του RFID; Λέγεται ότι η τεχνική ralated να RFID είναι πολύ απλή.

Διάβασα το βιβλίο του Finkenzeller ... και δίνει τις βασικές ιδέες, αλλά για τον σχεδιασμό του όχι ένα καλό βιβλίο. που ξέρει ένα βιβλίο που περιγράφει την κεραία και να πάρει ταιριάζει με το τσιπ. τι είδους εντύπου κεραία είναι προτιμότερη, έχω δει μόνο δίπολα meanderes, τι άλλο είναι δυνατόν; πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή σε υψηλότερες frequencys, οι περισσότερες περιγραφές είναι περίπου το 13,56 MHz, τι γίνεται με τη συχνότητα 2,45 GHz ή μεγαλύτερο.

"RFID Handbook: Βασικές αρχές και εφαρμογές στην Contactless Smart Cards και αναγνώρισης", του Klaus Finkenzeller αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλό. Μου Συστηστε.

Μπορεί κάποιος να μου ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων εγχειρίδιο του Klaus finkenzeller! inneed από αυτό επειγόντως!

Πρέπει να πω ότι δεν υπάρχουν πολλά τέτοια είδη. Μπορείτε να βρείτε κάποια σχετικά έγγραφα από την IEEE. Ήξερα ότι υπάρχει ένα έγγραφο από Intermac μιλάμε για σχεδιασμό κεραίας ετικέτα και που ταιριάζουν σε UHF. [Quote = bibijons] Διάβασα το βιβλίο του Finkenzeller ... και δίνει τις βασικές ιδέες, αλλά για τον σχεδιασμό του όχι ένα καλό βιβλίο. που ξέρει ένα βιβλίο που περιγράφει την κεραία και να πάρει ταιριάζει με το τσιπ. τι είδους εντύπου κεραία είναι προτιμότερη, έχω δει μόνο δίπολα meanderes, τι άλλο είναι δυνατόν; πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή σε υψηλότερες frequencys, οι περισσότερες περιγραφές είναι περίπου το 13,56 MHz, τι γίνεται με τη συχνότητα 2,45 GHz ή μεγαλύτερο. [/quote]

2000m φάσμα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη δύναμη TX. Μπορώ να πω TX ισχύς υπερβαίνει 50dBm το οποίο είναι παρόμοιο με ένα GSM TX πύργο

Αυτά είναι μερικά ppts και έγγραφα για να δώσουν καλύτερη εικόνα των RFID.

Wiley - O'Reilly - RFID.Essentials.Jan.2006.chm Prentice Hall -. Rfid Field Guide που εγκαθιστούν συστήματα προσδιορισμού ραδιοσυχνοτήτων (2005) chm Prentice Hall - RFID.Sourcebook.Aug.2005.chm Que - RFID.plus.Exam.Cram . May.2006.chm RFID - Διαβάστε Chips μου pdf Syngress -!. RFID.Security.Apr.2006.pdf Wiley - Για Ανδρείκελα - RFID.For.Dummies.Mar.2005.pdf Αυτά τα βιβλία στάλθηκαν εδώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back