Εξοικονόμηση padstack μέσω δεξιοτήτων στην Allegro

M

manjeet_hp

Guest
Γεια σου, πρέπει να εξάγει και να σώσει padstacks από πατημασιές στο σκληρό δίσκο θέση μου. Παρατήρησα ότι η χρήση fucnctions axlDBcreatePadstack, axlDBCreatePin μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αποθηκεύσετε padstacks στο αρχείο σχεδιασμό. Όποιος έχει ιδέα για το πώς να εξαγάγετε / padstack αποθηκεύσετε και να τις αποθηκεύσετε ως. Pad. Είμαι με τη χρήση Allegro 16.01. Χάρη.

Γεια manjeet_hp, προτείνω να ελέγξετε τη Σχολή Επιδεξιότητα στις ομάδες yahoo. Ίσως να είναι σε θέση να πάρετε την απάντηση σας εκεί. Regards, M

Γεια σου, μπορεί κανείς σαφή doubts.im νέα μου στο εργαλείο Allegro καθώς και PCB layout. εδώ στην Allegro για θερμική μαξιλάρια δεν υπάρχει άλλη επιλογή, όπως «πλάτος της Γάζας», «εσωτερική διάμετρο», «εξωτερική διάμετρος». έχει μόνο πλάτος, ύψος, offset X, Y offset, γεωμετρία. Αν πάρω γεωμετρία ως κύκλο και 1,1 χιλιοστά πλάτος και ύψος 1,1 χιλιοστά του που μου έδωσε ένα μεγαλύτερο μαξιλάρι από ό, τι ένα κανονικό μαξιλάρι. γιατί του δίνεται σαν this.how είναι διαφορετικές από θερμική pad ανακούφιση που χρησιμοποιούνται για την παροχή ενέργειας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .....

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα την ερώτησή σας, αν θέλετε να έχετε ορίσει θερμική για τα μαξιλάρια σας, μπορείτε να το κάνετε στον επεξεργαστή padstack. Επίσης μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένες θερμική για κάθε σχήμα. Χρησιμοποιείτε θετική ή αρνητική αεροπλάνα; M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back