Εξισώσεις στα ΚΕΠ

A

ahmad_abdulghany

Guest
Γεια σας. Υπάρχει κάποιος που έχει ένα βιβλίο ή PDF που περιλαμβάνει ένα σύνολο λειτουργιών που χρησιμοποιούνται σε εξισώσεις στο ΚΕΠ; Θέλω να κάνω μια εξίσωση για τον υπολογισμό του swing τάσης εξόδου σε παροδική ανάλυση, ποια είναι τα βήματα για να το κάνουμε αυτό; Επίσης, θέλω αν είναι διαθέσιμη μια σειρά από πλήκτρα συντόμευσης που χρησιμοποιούνται στα ΚΕΠ για να απλοποιήσει το έργο σε αυτό .. Δεν ξέρω κανένα πλήκτρα συντόμευσης, εκτός από: shift + x για να καθρέφτης για τον άξονα Χ, shift + y να καθρέφτης γύρω από τον άξονα Y και Ctrl + R για να περιστρέψετε .. : D .. Ελπίζω ότι ο καθένας ξέρει περισσότερα .. από τον τρόπο που είμαι χρησιμοποιώντας ADS2004A κάτω από τα παράθυρα .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ahmad,

Εδώ είναι δύο σχετικά αρχεία pdf για το γράψιμο 1. Εκφράσεις μέτρησης (expmeas.pdf) 2. Εκφράσεις Simulator (expsim.pdf) Για την ταλάντευση εξόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο δύο δείκτες στις αντίθετες κορυφές και να χρησιμοποιούν το δέλτα λειτουργία για τους δείκτες και να δείτε την αξία εξαρτάται από τον άξονα ... Μπορείτε να το κάνετε αυτό, επίσης, χρησιμοποιώντας το max () και min () λειτουργίες στην εξήγηση ADS.More στο expmeas.pdf Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back