Εξαπάτηση εταιρεία Κινέζικα

G

grittinjames

Guest
Γεια σου Όλα, Beaware της εταιρείας αυτής εξαπάτησης [url = http://www.wholesale-sale.us/information_1.html] Σχετικά με Χονδρικό-Sale.us: Online Χονδρική Πώληση Έκπτωση [/url] Πρόκειται για απάτη και δεν παίρνουν traped. Ένας από φίλο μου στείλει 800 $ σκέψη της Western Union για φορητό υπολογιστή. Μετά την είσπραξη των χρημάτων δεν είναι ούτε καν να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε mails. Θέλω να τον βοηθήσω, αν γνωρίζετε κάποιο τρόπο παρακαλώ ενημερώστε με Ευχαριστώ

Συμβουλές για όσους κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου: Ποτέ μη στείλετε χρήματα μέσω της Western Union. Χρησιμοποιήστε το PayPal ή πιστωτικής κάρτας, τότε μπορείτε τουλάχιστον να έχει κάποιος από αυτές τις εταιρείες διερευνούν και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Αποστολή μετρητών είναι γενικά μια κακή ιδέα. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους ντόπιους επιβολής του νόμου σας - που μπορεί να έχουν ένα τμήμα του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο (ή ισοδύναμο) που ερευνά την ηλεκτρονική απάτη.

Ακόμα όταν τα προκύπτοντα κονδύλια μεταφέρονται από westernunion, στη πλευρά αποδοχής, η καταβολή των 800 $ είναι φυσικά γίνεται με τον έλεγχο μέσω της απόδειξης ταυτότητας του προσώπου το οποίο το ποσό που έχει σταλεί στο όνομά του. Έτσι, το ίδιο μπορεί να ερευνηθεί από τη Western Union και το άτομο μπορεί να επισημανθεί. Αλλά μπορεί κανείς να πρέπει να πληρούν το πρόσωπο για να πάρει τα χρήματα ή τις Cheers laptop

Γεια σου, είμαι ένας Κινέζος επιχειρήσεων, και είμαι ευτυχής να είναι ένα από τα μέλη edaboard, αλλά λυπάμαι για να δείτε αυτήν την επιχείρηση απάτης σχετικά με την πρώτη κιόλας μέρα. Έχω ελέγξει το διαδίκτυο που δώσατε, φαίνεται ότι το προσωπικό είναι πολύ μικρά, και η έδρα είναι Χενάν, στην πραγματικότητα, είναι μια επαρχία όπου πολλοί απατεώνες. αλλά μερικά είναι πραγματικά επιχειρηματίες. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, με τον τρόπο, είμαι ασχολούνται με την επιχειρηματική γέφυρα ανορθωτής, e-mail μου είναι hbhe@share-leshan.com.cn Λυπάμαι για την απώλειά σας! !

[QUOTE = grittinjames? 897466] Γεια σου Όλα, Beaware της εταιρείας αυτής εξαπάτησης [url = http://www.wholesale-sale.us/information_1.html] Σχετικά με Χονδρικό-Sale.us: Online έκπτωση χονδρικής Πώληση [/url] Πρόκειται για απάτη και δεν παίρνουν traped. Ένας από φίλο μου στείλει 800 $ σκέψη της Western Union για φορητό υπολογιστή. Μετά την είσπραξη των χρημάτων δεν είναι ούτε καν να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε mails. Θέλω να τον βοηθήσω, αν γνωρίζετε κάποιο τρόπο παρακαλώ ενημερώστε με Ευχαριστώ [/quote] να είναι προσεκτικοί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back