Ενότητα για την ενσωμάτωση εικόνα της κάμερας με το κείμενο από την θύρα RS232

T

theblast

Guest
Είμαι newbie για τη δημιουργία ηλεκτρονικών ειδών, αλλά είναι τόσα πολλά σχέδια που θέλω να συνειδητοποιήσουμε. Ένα από το πρώτο πράγμα που θέλω 2 να είναι μια μονάδα με 2 BNC conections και RS232. Η inut BNC λαμβάνει σήμα από μια κάμερα μέσα από ένα ομοαξονικό καλώδιο. Το RS232 θα διαβάσει από το σήμα ανάμεσα σε μια ταμειακή μηχανή και έναν εκτυπωτή. Το έξω BNC είναι το ομοαξονικό καλώδιο που μπορεί να πάει σε μια οθόνη ή μια συσκευή εγγραφής. Επίσης, η BNC έξω πρέπει να αφήσουμε το σήμα βίντεο περνούν και μπαίνουν στο ίδιο κείμενο τυπωμένο έξω από τον εκτυπωτή στο σήμα του βίντεο. Στη συνέχεια η εικόνα από την κάμερα θα έχει το κείμενο ένα στρώμα κείμενο μπροστά του. Αυτό είναι ένα pos / cashscan λύση όπου υπάρχει καμία από τις απαιτήσεις εγγραφής στην εργασία όπως και όλα τα άλλα συστήματα pos! Αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να μάθετε μια λύση σχετικά με το τι πρέπει να κάνω αυτή την ολοκλήρωση μεταξύ βίντεο και το κείμενο!

Χρειάζεται έναν επεξεργαστή βίντεο. Δεν το έχω κάνει πριν. Αν το κάνουμε από την αρχή, θα μπορούσε να είναι δύσκολη. Υποθέτω, ότι υπάρχει ήδη το προϊόν που σας επιτρέπει να εισαγάγετε κείμενο στο βίντεο. Θα πρέπει να αναζητήσετε γύρω.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back