Ενισχυτής για capacitative φορτίο

W

watertreader

Guest
Γεια σου,

Απλά ένα ερώτημα.Τι είδους ενισχυτή θα πρέπει να βασιστεί στην προσφορά για ένα capacitative φορτίο;Νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει αρκετή τάσης, αλλά δεν αρκεί για την τρέχουσα συχνότητα ότι εγώ είμαι πρόκειται να οικοδομήσουμε.

Ευχαριστώ για oyur βοήθεια!

Hi watertreader,

Έκανα ένα έργο πέρυσι ότι ήταν ακριβώς όπως αυτό που θέλετε.Έκανα Ripple τρέχουσα δοκιμαστή για πυκνωτές.
Το έργο είναι κυρίως ένας ενισχυτής ισχύος με κάποια ελέγχου και μια γεννήτρια σήματος.
Μέσα από την εμπειρία μου με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε βασικά με οποιοδήποτε τελικό ενισχυτή σας βρούμε, αλλά δεν μπορεί να έχει έναν βρόχο ανάδρασης από το φορτίο με την είσοδο, διότι αν έχει ένα, θα κυμαίνονται στα σίγουρα.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η αντίσταση του πυκνωτή διασπάται πολύ γρήγορα με την αύξηση της συχνότητας, δηλαδή, αν λειτουργούν σε υψηλές συχνότητες, μικρές τάσεις θα δημιουργήσουν πολύ υψηλά ρεύματα.Ρίξτε μια ματιά σε μερικά κατασκευαστής πυκνωτή ιστοσελίδα για να μάθετε για τη συμπεριφορά του πυκνωτή.
Δοκιμάστε www.epcos.com? Www.rubycon.com? Www.nichicon.co.jp.
Έχουν πολύ καλές βασικές πληροφορίες σχετικά με τα βιβλία τους δεδομένων

Εάν έχετε περαιτέρω αμφιβολίες, να μου στείλει ένα μήνυμα.

mcoster

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

Νομίζω ότι έχω βρεθεί επίσης μερικά ενδιαφέροντα οδηγό και όχι από www.apexmicrotech.com.

Btw, δεν είμαι αρκετά σαφής σχετικά με την ανατροφοδότηση που μιλάμε ...Δεν θα την έξοδο θα πρέπει να επανασυνδέεται πίσω στην είσοδο;
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Παράθεση:

Δεν θα την έξοδο θα πρέπει να επανασυνδέεται πίσω στην είσοδο;

Σε γενικές γραμμές ναι!Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανατροφοδοτήσεις να κάνει το κέρδος του σταθερού ενισχυτή (όπως στο opamps θεωρία), ώστε να μην αλλάξει κατά της συχνότητας ή / και την τρέχουσα παραγωγή, για παράδειγμα.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν φορτίο σας είναι πυκνωτή, αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τα σχόλιά σας θα δημιουργήσει ένα ταλαντωτή.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα στο έργο μου, δεδομένου ότι είχα τον έλεγχο της τάσης εξόδου από διακυμάνσεις στην αντίσταση του πυκνωτή.Το i τρόπος που διαπιστώθηκε ήταν να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία διαμόρφωση πλάτους από τη γεννήτρια σήματος IC που χρησιμοποίησα.Δεν θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε είδος της ανάδρασης προς εργασία.

[quote = "mcoster"]Παράθεση:

Το i τρόπος που διαπιστώθηκε ήταν να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία διαμόρφωση πλάτους από τη γεννήτρια σήματος IC που χρησιμοποίησα.
Δεν θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε είδος της ανάδρασης προς εργασία.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back