Εναλλαγή GTO θυρίστορ για μετατροπέα 3-φάση

P

pns2050

Guest
Γεια σας, είμαι προσπαθούμε να κάνουμε έργο Ανώτερος χρόνος μου, που είναι ένα DC σε AC τριφασικό μετατροπέα. Προσπαθώ να το επιτύχουμε αυτό χρησιμοποιώντας Πύλη απενεργοποιήσετε θυρίστορ (BT-157) και PIC16f88 για την ενεργοποίηση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ΣΜΕ έξοδο αρνητική τάση η οποία είναι απαραίτητη για να απενεργοποιήσετε τα θυρίστορ GTO. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα op-ενισχυτή (LM741) σε λειτουργία αναστρέφοντας την αντίστροφη πολικότητα της εξόδου του PIC, η οποία μάλιστα φάνηκε να λειτουργεί με παλμογράφο, αλλά όταν προσπάθησα να απενεργοποιήσετε / την θυρίστορ είναι τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά. Θα ήταν δυνατόν να τους ελέγχουν τον τρόπο που εγώ προσπαθώ ή να φαίνομαι σε άλλη κατεύθυνση; Πέρασα πραγματικά πολύ χρόνο προσπαθώντας να το καταλάβω και δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει, οποιαδήποτε συμβουλή / ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ

Γιατί θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο στοιχείο, καθώς μπορεί να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις (IGBT); Το "πρόβλημα" με GTO είναι ότι θα πρέπει να τραβήξει πολλά τρέχοντα έξω από την πύλη (κατά τη διάρκεια σύντομο χρονικό διάστημα) για να το πάρει στο off-κράτος και πάλι. Αυτό απαιτεί από εσάς να οδηγήσετε την πύλη κάτω από το επίπεδο καθόδου.

Στο πανεπιστήμιό μου έκαναν ήδη μία φάση μετατροπέα χρησιμοποιώντας IGBT, έτσι Επόπτη μου ήθελε να κάνει χρήση του θυρίστορ και επίσης καθιστά τριφασικό. Το βρήκα ενδιαφέρον έτσι άρχισα αυτή την ιδέα. Λέτε ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με βάση τις τρέχουσες συστατικά;

u μπορεί να κρατήσει την πόρτα με ένα σταθερό αρνητικά Μπάης και η ταινία θα αντικαταστήσει από τις ΟΠ παλμούς, με όποιο τρόπο η φάση της προσφοράς αρνητικά θα πυροβοληθεί από το GTO. δείτε

Είμαι Θα προσπαθήσω αυτό .. Κάθε περισσότερες ιδέες; Χρησιμοποιώντας op-ενισχυτή σε αναστρέφουσα λειτουργία δεν θα μπορεί να λειτουργήσει; Με μικρή εμπειρία μου, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λάθος ..

Πολύ πιθανόν δεν είστε σε θέση να τραβήξει επαρκή τρέχουσα έξω από την πύλη για να το απενεργοποιήσετε αρκετά γρήγορα, όπως η «πύλη απενεργοποιήσετε κέρδος» είναι χαμηλή. Αν τρέχετε σε 2Α ρεύμα ανόδου, μπορεί να χρειαστεί ένα αρνητικό ρεύμα πύλης παλμό πάνω από 0.5A να σπάσει το κλείδωμα κατάσταση αρκετά γρήγορα. Πρέπει σίγουρα να γνωρίζουν τη λειτουργία του θυρίστορ GTO πριν το χρησιμοποιήσετε. Δοκιμάστε μια αναζήτηση με: πύλη απενεργοποιήσετε κέρδος θυρίστορ

WIM PNS ... .. Παρακαλούμε ελέγξτε τη σύνδεσή μου δημοσιεύτηκε και u θα καταλάβουν. Τώρα το πρόβλημά σας είναι πώς θα ru πύλη έξι 6 GTO ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ απομονωμένα μεταξύ τους. η απάντηση είναι 6 οπτικο μονωτές.

dselec Σας ευχαριστώ, εγώ θα διαβάσει αυτό το θέμα λεπτομερώς και να του δώσετε έναν πυροβολισμό .. Θα δημοσιεύσετε αποτέλεσμα να πάρω

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back