Ελικοειδής κεραία Σχεδιασμός με HFSS

P

ping-pong

Guest
HI [align = δικαιολογήσει: bc8cce13fa] Μπορεί κάποιος να μου πει Είναι η ελικοειδής κεραία είναι κατάλληλη για το σχεδιασμό σε μια περιοχή συχνοτήτων μεταξύ 8-9 GHz. Είμαι με τη χρήση 4nec2 για το σχεδιασμό των κεραιών αλλά πώς μπορώ να σχεδιάσουν μια ελικοειδής κεραία σε αυτό το λογισμικό, δεν υπάρχουν εγχειρίδια ή σεμινάρια που συνδέονται με αυτό το λογισμικό. Μπορεί, επίσης, u παρακαλώ να μου πείτε μια σύνδεση από όπου μπορώ να βρω αυτό το πρόγραμμα εκμάθησης ή το εγχειρίδιο. [/ Align: bc8cce13fa]

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εγχειρίδιο NEC και να μάθουν για 4nec2 παραδείγματα. Ελικοειδή δομή μπορεί να κτίστηκε εγχειρίδιο? Y, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε bulider πολύπλοκη δομή (που είναι στο φάκελο 4nec2/exe και το όνομα με build.exe). Patch, αεροπλάνο, Χρηματοκιβώτιο, Cylinder και Παραβολή μπορεί να μοντελοποιηθεί με αυτό το πρόγραμμα. Στις 8-9Ghz ελικοειδής κεραία είναι πολύ μικρή και πολύ σκληρά για να ακριβή υλοποίηση. Μην ξεχνάτε μετασχηματιστή αντίσταση για το ταίριασμα με 50 ohm.

δοκιμάστε αυτό WIPL_D λογισμικό

Θα σας συμβούλευα να προσπαθήσουμε να το λύσουμε στην ΚΣΑ, HFSS, FDTD!

Hi πινγκ-πονγκ, πράγμα που εγώ κάνω problem.I σας επισυνάπτεται ένα αρχείο που εύκολα υπολογίζεται ελικοειδή antennas.If εσείς συνηθισμένοι πιο ακριβής υπολογισμός θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και HFSS ΚΣΑ, κλπ.

Γεια σου, δεν νομίζω ότι η ελικοειδής κεραία είναι μια καλή επιλογή για 9 Gig. Εξαρτάται από την εφαρμογή, αλλά θα μπορούσατε να δείτε .... για παράδειγμα ένα «καφέ μπορεί να" κεραία που είναι επίσης εύκολο να οικοδομήσουμε. Μπορείτε να το μιμηθεί με 4NEC2. Ή, θα μπορούσατε να σκεφτείτε το κέρατο. Είναι στο χέρι σας. Regards

Είδα ένα άρθρο στο περιοδικό φούρνο μικροκυμάτων. Έκαναν μία ελικοειδής κεραία χρησιμοποιώντας LTCC για 900 και 1800 MHz. Δεν ξέρω ότι με την ίδια τεχνική, μπορεί να γίνει για 8 GHz ή όχι

Ελικοειδείς κεραίες είναι πολύ ευρεία ζώνη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η δέσμη φωτός που εκτείνεται σε όλο το εύρος συχνοτήτων και μπορεί να χωριστεί σε μεγάλες λοβούς και ακόμη και να πάτε κάθετα προς τον άξονα της έλικας σε ορισμένες συχνότητες.

Αν θέλετε σχεδιασμό ελικοειδή κεραία μπορείτε να επικουρείται με matlab 7, Επίσης δίνω calc ότι ήταν χρήσιμο για μένα, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να έχετε matlab! Δαβίδ

Γεια σας παιδιά, μπορεί κανείς να μου στείλετε πληροφορίες για το σχεδιασμό Array ελικοειδή; Ευχαριστίες

τι diffrenice μεταξύ κεραία και κεραία έλικα;

Γεια σου, Ψάχνω για έναν προμηθευτή που θα παρέχει μια κεραία με έλικα

βοηθήσει κάποιος με ένα 433MHz σχεδιασμό ελικοειδής κεραία; Ευχαριστώ πολύ!

Η γεωμετρία είναι διαφορετικά. Helix κεραία έχει ευρυζωνικά χαρακτηριστικά, διαφορετικά μπάλωμα hasn't κεραία. Regards,

βοηθήσει κάποιος με ένα 433MHz ελικοειδής κεραία (NMHA) σχεδιασμός; Ευχαριστώ πολύ!

pls αναφέρονται σε Antenna βιβλίο, όπως ο Krauss ή Balanis. Ελικοειδείς κεραίες σχεδιασμό περιγράφονται εκεί .... :)

pls αναφέρονται σε Antenna βιβλίο, όπως ο Krauss ή Balanis. Ελικοειδείς κεραίες σχεδιασμό περιγράφονται εκεί .... :)
Kraus ή ΚΣΑ!

Μπορείτε να κατασκευάσει helicies που λειτουργούν στην ζώνη Ku σχετικά εύκολα. 9 GHz θα πρέπει να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, αλλά αν δεν έχετε εργαστεί εκεί πριν πάρουν κάποια βοήθεια με την υποδοχή και τις επιλογές γραμμής μεταφοράς. Κεραίες, Johm Kraus διαθέτει ένα εκτεταμένο τμήμα για αυτό το είδος af κεραία (και πολλά άλλα επίσης). Τον είδα να συνιστώνται παραπάνω.

Χρησιμοποιήστε το βιβλίο Kraus, και CST στούντιο μικροκυμάτων. Μη γνωρίζοντας τίποτα για Ελικοειδής, είχα ένα σχεδιασμένο, που χτίστηκε το ΚΣΑ, και προσομοίωση σε μία μόνο μέρα. CST είναι εκπληκτικά απλό στη χρήση. Ive προσπάθησε WIPL-D, HFSS και COMSOL. CST FTW. Επίσης, η απόσταση ανάμεσα στην πλάκα ανακλαστήρα και την αρχή της πρώτης στροφή της έλικας πρέπει να είναι (0.12 * μήκος κύματος). Αυτός ο τύπος μου πήρε λίγο χρόνο για να βρει, και μου έδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back