Ελεύθερος επαγγελματίας PCB σχεδιαστής

S

Stereo C

Guest
Γεια Ψάχνω για έναν σχεδιαστή ανεξάρτητος πλακέτα για μια λογική τιμή

Γεια σου, τι πρόκειται; τα λεπτομερή στοιχεία για το έργο που μπορείτε να διαθέσετε;

Γεια σας αυτό είναι για ένα προενισχυτή ήχου που περιέχει ένα crossover ισοσταθμιστή και άλλες λειτουργίες που έχω τα περισσότερα από τα σχήματα που είναι έτοιμα όλα τα σχετικά απλά σχέδια

Ποιες είναι οι σχηματικές αναπαραστάσεις επάνω; δηλαδή eaglecad, porteus; Θα ήταν μια μονόκλινα ή doble όψης;

Γεια σου, είμαι εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 10 χρόνια. Η εμπειρία στο Allegro, Altium Designer6 & PCAD200X. Μπορώ να σας παρέχουμε το σχεδιασμό για την φθηνότερη τιμή. επικοινωνήστε μαζί μου ή να μου στείλετε PM. Α.Ε.

Γεια το σχηματικές αναπαραστάσεις θα είναι σε eaglecad και μονής όψης, χάρη

ok ρυθμός μου είναι 3,83 δολάρια ανά τετραγωνική ίντσα σε τουλάχιστον 3 σανίδες. Σε περίπτωση που θα χρειαζόταν μόνο 1 μπορούμε να υπολογίσουμε κάτι

Γεια σας, Είμαστε μια ομάδα από σχεδιαστές PCB με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό Eagle CAD και εργασίας τιμές μας είναι πολύ λογικές. Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας στο pcbspecalist@gmail.com

Γεια σου, Ψάχνω για έναν σχεδιαστή Freelance PCB για να με βοηθήσει με BGA δρομολόγησης. Είμαι χρησιμοποιώντας Designer Altium & Προσπαθώ να αναθέσει μέρος της δρομολόγησης BGA του έργου μου. Παρακαλώ να μου στείλετε ένα e-mail για περισσότερες λεπτομέρειες srav.mic @ gmail.com . Προσπαθώ να πάρει αυτό το έργο το συντομότερο δυνατόν. Σας ευχαριστώ.

Γεια σου, μπορεί να σας βοηθήσει. IAM χρησιμοποιώντας σχεδιαστής ALTIUM. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου alihimmetyuce@gmail.com

γεια έχω ένα 7 χρόνια εμπειρία της διάταξης πλακέτα για υψηλή ταχύτητα, υψηλή πυκνότητα και υψηλή αρίθμηση PCB layout.i θέλουν να κάνουν καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας. τιμή δεν έχει σημασία

Γεια σας, Αυτό είναι Padma, το αφεντικό μου από τη Σιγκαπούρη, ψάχνει για μια * ανεξάρτητος ηλεκτρονικό κύκλωμα * συμβούλιο σχεδιαστών με τις ακόλουθες ιδιότητες: έχει εργαστεί για την συστήματα ηλεκτρονικών κυκλωμάτων του κάθε φωτογραφική μηχανή τύπου καταναλωτή ή τον τύπο του κινητού των συσκευών με λειτουργίες κάμερα έχει γνώση στην κωδικοποίηση του firmware που είναι σε θέση να καθορίσει το χρώμα και το φως αλγορίθμων ευαισθησία της συσκευής σε θέση να εργαστεί με σχεδιαστής προϊόντων από μακριά μέσω του skype * * Ικανό να κατασκευάσει πρωτο-τύπου και να παρέχει συμβουλές παραγωγή Σχεδιασμός της φωτογραφικής μηχανής δεν είναι υψηλό τέλος Έχει προϋπόθεση ότι η ** υποψήφιος πρέπει να υπογράψουν ένα μη disclsoure * σύμβαση προτού πει περί τίνος πρόκειται. * Παρακαλείσθε να αναφέρετε την τιμή * / quote λεπτομέρειες * Είναι, επίσης, ψάχνει για ένα προϊόν σχεδιαστής * * με τις ακόλουθες ιδιότητες: Εργάστηκε σε ρετρό σχεδιασμό των προϊόντων της δεκαετίας του '70 προηγουμένως σε θέση να εργαστεί με άλλους που συμμετείχαν εξ αποστάσεως μέσω του Skype σε θέση να κατασκευάσει πρωτο-τύπου και να παρέχουν παραγωγή συμβουλεύει Ικανό να παρέχει 3D απαλλάξουν και καλλιτεχνική καθιστά Regards, Padma

Γεια Padma, παρακαλώ δώστε μου συμπεριφορά id σας ταχυδρομείο ή το Skype id εργάζομαι ως PCB σχεδιαστής

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back