Ελεύθερη δίοδος Wheel σε 3 κινητήρα φάση

A

ata90

Guest
Σύμφωνα με το σχήμα 1, όταν θέλουμε να τρέξει μόνο κινητήρα φάση, μπορούμε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δίοδος τροχός μαζί με τα μηχανοκίνητα. αλλά σύμφωνα με την εικόνα 2, αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε 3 κινητήρα φάση, είναι απαραίτητη η χρήση FWD; αν ναι, πού θα έπρεπε να το τοποθετήσει; (Δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθεί κατά μήκος 2 η φάση του κινητήρα)

Νομίζω ότι για το κύκλωμα σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποσβεστήρα

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται στο 7:57 ---------- Προηγούμενη θέση ήταν σε 7:53 ----------</span></span>
για RC αποσβεστήρα δείτε αυτή την ιστοσελίδα: [SIZE = 1 ]---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 08:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 7:57 ----------[/SIZE] [/color] http://www.newark.com/pdfs/techarticles/cornell/design.pdf

για RC αποσβεστήρα δείτε αυτή την ιστοσελίδα: [url = http://www.google.com/url?sa=t&sourc...O54XyQ&cad=rja] Ανακατεύθυνση Ανακοίνωση [/url]
στην προτεινόμενη ιστοσελίδα σας , δεν υπάρχει το διάγραμμα της κάθε κυκλωμάτων. πώς πρέπει να εφαρμόσει αποσβεστήρα στο σχεδιασμό μου;

Γεια σου. Κύκλωμα σας δεν είναι πρακτική λόγω του ότι, ενιαίο κύκλωμα κινητήρα σας πρέπει να είναι DC κινητήρα δεν, AC, και σε 3 κύκλωμα φάση σας, θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δεύτερο τοπολογία γέφυρας. στο μισό γέφυρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αρνητική τάση στην πηγή του MOSFETs κάτω από σας. (-VCC) να κάνει μια κυματομορφή AC. και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε φίλτρο εξολοθρευτή στην προηγούμενη του κινητήρα σας. και καλή MOSFETs έχουν schotky δίοδο παράλληλα με Drain στη διασταύρωση πηγή (εσωτερική) σε είναι αρκετό.

Γεια σου πρέπει να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερη τροχοκίνηση δίοδος γιατί αν θέλετε να ελέγχετε κινητήρα σας θα πρέπει να αλλάξει πολικότητα της κάθε φάσης έτσι ελεύθερη δίοδο Wheeling δεν είναι χρήσιμο. Νομίζω ότι πρέπει να σχεδιάσετε R_C αποσβεστήρα για το ντάμπινγκ ζημίας. [Παράθεση] στην προτεινόμενη ιστοσελίδα σας, δεν υπάρχει το διάγραμμα της κάθε κυκλωμάτων. πώς πρέπει να εφαρμόσει αποσβεστήρα στο σχεδιασμό μου; [/quote] αυτό το site μόνο ιδέα ιδέα για τον σχεδιασμό. Αν θέλετε να έχουν ένα καλό σχέδιο θα πρέπει να γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για κινητήρα και των MOSFET σας ακρίβειας και της συχνότητας.

Ya Αγαπητοί Goldmith, συγγνώμη, έχετε δίκιο.

@ Goldsmith: 1) ένα πράγμα που είναι σημαντικό είναι τάση μεταξύ VCC και VSS, δεν είναι σημαντικό που VSS είναι αρνητική, μηδέν ή θετική, ένα πράγμα θα πρέπει να εξετάσουμε είναι VCC> VSS. στην τοπολογία του κυκλώματος μου, τετραγωνικό κύμα κυμάνθηκε μεταξύ VCC και μηδέν. κινητήρων δεν έχουν κοινά κόμβο (εννοώ μεσαίο κόμβο που είναι συνδεδεμένο με το έδαφος) Έχετε ποτέ εργαστεί με Brushless DC κινητήρες; αυτοί οι κινητήρες έχουν παρόμοια τοπολογία. 2) τι εξολοθρευτή φίλτρο;

Γεια σου φίλε Hi έξω θέσει τάση του δικτύου σας (σε 3 κύκλωμα φάση), θα πρέπει να είναι εναλλακτική λύση (AC) μέση μου είναι με + VCC και μηδέν αποκτήσετε λοξοτομείτε Α εναλλασσομένου ρεύματος καθώς και. αλλά μπορείτε να το Shift (με πυκνωτή) (μετά την ενίσχυση τετραγωνικό κύμα σας). πρέπει να ξέρετε ότι στο Half μετατροπείς γέφυρα Όταν θέλουμε ac έξω που θα έπρεπε να έχουμε και + VCC-VCC και + VCC και ένα πυκνωτή που είναι σειριακό με σας φορτίο. ενιαία παροχή μπορεί να λειτουργήσει, αλλά καλύτερα να χρησιμοποιήσετε διπλή εφοδιασμού έτσι για δεύτερη ερώτησή σας. εξολοθρευτή φίλτρο: γνωρίζετε ένα τετραγωνικό κύμα έχει ένα ευρύ φάσμα (μέση μου είναι αρμονικές), για παράδειγμα κινητήρα σας έχει σχεδιαστεί για 50HZ αλλά όταν δίνεις τετραγωνικό κύμα με κινητήρα σας, πολλές συχνότητες προμήθεια κινητήρα σας όχι μόνο 50HZ. πρέπει να ξέρετε ότι Σε κινητήρες συνεχούς ρεύματος σε χαμηλές δυνάμεις, δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα (επειδή το [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59746 [/attach] y έχουν μεγάλα XL), αλλά στα συν κινητήρες χρειαζόμαστε εξολοθρευτή φίλτρο.

Αγαπητοί Goldsmith 1) σχετικά με εξολοθρευτή φίλτρο, όπως καταλαβαίνω, αυτό το φίλτρο κρατήσει ακριβώς καθορισμένη συχνότητα και εξαλείφει άλλες αρμονικές. έτσι ώστε η παρέμβασή του είναι τετραγωνικό μορφή κύματος και η παραγωγή της είναι απαραίτητη μορφή κύματος με καθορισμένη συχνότητα. Έχω δίκιο; 2) Παρακαλούμε δείτε παρακάτω shematic. θες να πεις κάτι τέτοιο; 3) Είδα προτιμώμενη shematic σας. όλων των τρανζίστορ σας είναι N-MOS. Έχω δει ότι οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν τρεις P-MOS παραπάνω, και 3, N-MOS κάτω από το κύκλωμα οδήγησης. Πώς δικαιολογείτε ότι Vgs είναι αρκετή για την ενεργοποίηση για 3 trasistors τα οποία βρίσκονται πάνω από το κύκλωμα; (Σε αυτούς πηγή τάσης τρανζίστορ δεν είναι σταθερή, λόγω του ότι συνήθως P-MOS προτιμάται είναι)

Ο φίλος μου Γεια σου θα πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιήσετε p MOS και n MOS σε ένα κύκλωμα, διότι σε συμπληρωματική λειτουργία αν η προσφορά σας είναι 200V πρέπει να πάρετε 215 Volt ως 1 και μηδέν βολτ ως 0. youe να χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά MOSFETs όταν έχετε επιλογέα επίπεδο ή όταν έχετε εφοδιασμού ως 15 βολτ. αλλά μπορείτε να δείτε p MOS και NMOS σε βιβλία, αλλά αυτά δεν είναι πρακτικές αυτές είναι ακριβώς από την εισαγωγή μια τοπολογία!

[QUOTE = χρυσοχόος? 939052] Ο φίλος μου Γεια σου θα πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιήσετε p MOS και n MOS σε ένα κύκλωμα, διότι σε συμπληρωματική λειτουργία αν η προσφορά σας είναι 200V πρέπει να πάρετε 215 Volt ως 1 και μηδέν βολτ ως 0. youe να χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά MOSFETs όταν έχετε επιλογέα επίπεδο ή όταν έχετε εφοδιασμού ως 15 βολτ. αλλά μπορείτε να δείτε p MOS και NMOS σε βιβλία, αλλά αυτά δεν είναι πρακτικές αυτές είναι ακριβώς από την εισαγωγή μια τοπολογία! [/quote] Σε ένα ζευγάρι Pmosfet / Nmosfet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό επιλογέα τάσης για τη λειτουργία των MOSFET P, αλλά σε μια Nmodfer / ζεύγος Nmosfet θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε bootstrapping ή μια απομονωμένη πηγή ενέργειας για τη λειτουργία του διακόπτη υψηλής πλευρά. Η Pmosfet είναι ευκολότερο να οδηγούν, ως ένα υψηλό διακόπτης πλευρά, αλλά σε σύγκριση με ένα Nmosfet είναι πιο ακριβά και έχει μεγαλύτερη αντοχή (RDS-on), που είναι ο λόγος που συνήθως θα τις βλέπετε όλους τους οδηγούς Nmosfet Alex

δείτε το νέο συνημμένο μου παρακαλώ: [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59837 [/attach] ματιά σε m2 κατάσταση. Αν θέλετε να m2 θα λειτουργίας κορεσμού αν ταιριάζει πύλη της προς το έδαφος, m2 κορεσμού πηγαίνει. bt αν ταιριάζει πύλη του έως +15 V της στροφής του, θα δείτε ότι η m2 είναι ακόμα! ανάλυσή της είναι απλή! 15 V ανά 200V είναι πιο negative.thus θα πρέπει να δώσετε 215 βολτ για την πύλη (διαφορετικές μεταξύ 200 και 215 = 15 έτσι MOSFET να πάει μακριά. Θα πρέπει να μάθετε ότι σε όλα τα κυκλώματα μεταγωγής χρήση ενός είδους διακόπτες. Απλά πληκτρολογήστε p ή απλά ν τύπος! επειδή τα χαρακτηριστικά τους είναι όπως και οι ίδιοι! στην πρώτη κύκλωμα μου, μπορείτε να ελέγχετε διακόπτες σας πολύ απλά με 0 βολτ και 15 βολτ!

μπορείτε να βρείτε n MOSFETs σε υψηλό ρεύμα και υψηλής τάσης τύπους! σε χαμηλές τιμές

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 16:03! - ---------</span></span>
αγαπητέ φίλε! η ιδέα σας για εξολοθρευτή φίλτρο (νούμερο ένα) είναι σωστές. Αν θέλετε μπορώ να σας δώσει μια σχηματική νομάρχη να επιτύχει το στόχο σας.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται 16:07 ------- --- Προηγούμενη θέση ήταν στις 16:05 ----------</span></span>
Σας ευχαριστώ για την Alex οδηγός σας!

Αγαπητοί Goldsmith και Alex Ευχαριστώ για την ωραία σας καθοδήγηση Τώρα, μπορείτε να υποθέσουμε κύκλωμα παρακάτω: 1) Ας υποθέσουμε ότι VCC = 15V, και χρειαζόμαστε Vgs = 10V για την ενεργοποίηση του άνω βραχίονα N-MOS. έτσι (node1 - Node2 = 10V). στην πραγματικότητα η τάση του κόμβου 2 δεν είναι σταθερές και ενδέχεται να έχει οποιεσδήποτε τάσεις. έτσι πώς θα ρυθμίσετε την τάση του κόμβου 1, προκειμένου να έχει 10 V μεταξύ κόμβο 1 και τον κόμβο 2!; 2) Υπάρχει κάποια λύση για να αντικαταστήσει το έδαφος με-VSS εκεί; 3) Πώς μπορείτε να υπολογίσετε την τιμή του C1, C2 και C3; αν τους χρησιμοποιούμε, δεν έχουμε ακόμη πλατεία μορφή κυμάτων στην είσοδο Motor; Δεν αυτές πυκνωτές περιορισμό του ρεύματος του μοτέρ; (Motor είναι 3 ~ 10Α) Αγαπητοί Goldsmith, νομίζω ότι μια τέλεια σχηματικά μπορεί να διακρίνει επίσης. Χάρη στην προηγμένη

Προκειμένου να υπάρξει ένα Vgs των 10v μπορείτε να παρέχετε είτε 10v από μια απομονωμένη πηγή τάσης ή να χρησιμοποιήσετε ένα κύκλωμα bootstrap να δημιουργήσει μια υψηλότερη τάση και να το χρησιμοποιήσετε για να οδηγείτε την πύλη (ή μια εξωτερική αντλία τάση για την παραγωγή της τάσης). Στην απομονωμένη μέθοδο της προσφοράς, είναι σαν να έχεις μια μπαταρία, ας υποθέσουμε ότι μια 10v μπαταρία, θα συνδέσετε το αρνητικό πόλο στην πηγή MOSFET και το θετικό για την πύλη, στην περίπτωση αυτή η πύλη θα έχει πάντα μια τάση Vsource 10 κατά και το Vgs θα να 10v Η μέθοδος bootstrap χρεώνει ένα πυκνωτή με το επίπεδο τάσης τροφοδοσίας και στη συνέχεια, όταν το υψηλό MOSFET πλευρά ενεργοποιεί τον πυκνωτή τάσης λειτουργεί και πάλι σαν μια μπαταρία για την παροχή προς την πύλη της πηγής τάσης + Vcap έτσι την κατάλληλη Vgs επιτυγχάνεται. Πυκνωτές σας είναι σε σειρά με τον κινητήρα (φορτίο), δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Ένα αρνητικό εφοδιασμού μπορεί πιθανώς να χρησιμοποιηθεί, αλλά; δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο και δεν βλέπω το σημείο, επίσης, ο οδηγός του MOSFET μειώνει πλευρά θα γίνει πιο περίπλοκη Alex

@ Alex: Αν το ζητήσουν κάποιες λύσεις για την αντικατάσταση από το έδαφος με-VSS, είναι επειδή από ότι έχω ενιαία παροχή. ίσως θα πρέπει να μεταφέρεται μέρος ελεγκτή περίπου VCC / 2. Ξέρω τεχνική εκκίνησης, ωστόσο δεν είμαι εξοικειωμένος με απομονωμένο πηγή τάσης. μπορείτε να πάρετε ένα παράδειγμα ή να αφήσει κάποιο σχηματικό από μεμονωμένες πηγές τάσης;

Μια απομονωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι μόνο ένα τροφοδοτικό που είναι κυμαινόμενο και δεν συμμερίζεται την ίδια GND όπως και το υπόλοιπο του κυκλώματος, με αυτόν τον τρόπο η αναφορά αυτής της πηγής μπορεί να συνδεθεί με την πηγή υψηλής MOSFET πλευρά και στην πραγματικότητα να προστεθεί σε αυτό που ποτέ τάση που υπάρχει και αυτό δημιουργεί την Vgs Αυτό που περιγράφω είναι σαν αυτό [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59845 [/attach] δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο, αλλά είναι παρόμοια με ένα μετασχηματιστή σε συνδυασμό οδηγός πύλη focus.ti.com/lit/ml/slup169/slup169.pdf Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back