H
hshah8970
Guest
Γεια σε όλους. Είμαι λειτουργία ενός κινητήρα συνεχούς ρεύματος μέσω ενός σήματος PWM, αλλά είμαι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σχετικά με την επιστροφή ΗΜΠ που παράγονται από τον κινητήρα DC. Ιδανικά, θα ήθελα το πίσω εξαλειφθεί EMF. Επί του παρόντος, όταν συνδέω έναν παλμογράφο σε όλη του κινητήρα, θεωρώ ότι ποτέ η τάση στα άκρα του κινητήρα φτάσει στο μηδέν. Όταν η κυματομορφή PWM είναι χαμηλή, ο κινητήρας συνεχίζει να κινείται και να πάρετε μια ανάγνωση του πίσω EMF στον παλμογράφο. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να ελαχιστοποιήσει την πίσω EMF έτσι ώστε η κυματομορφή σε όλο τον κινητήρα μοιάζει με ένα κανονικό high-low σήμα PWM εκεί; Είμαι επισυνάπτοντας μια εικόνα για την αναφορά σας. Η κορυφαία κυματομορφή είναι αυτό που παρατηρούμε σε όλον τον κινητήρα. Σημειώστε πως ποτέ δεν θα φτάσει στο μηδέν (μηδέν χαρακτηρίζεται από το βέλος ένδειξη '1 'στην αριστερή πλευρά), ενώ η κυματομορφή εφαρμοσμένη εμφανίζεται κάτω από το οποίο φτάνει στο μηδέν, όπως θα έπρεπε (βέλος ένδειξη '2' σηματοδοτεί το μηδέν για αυτό το κύμα). Υ.Γ. Θα εκτιμούσα επίσης προτάσεις για την εξάλειψη αυτών των αιχμές τάσης.