Ελάχιστο πλάτος παλμού για τον έλεγχο των stepper κινητήρα (διπολική) μέσω ΣΜΕ

S

sankar.m8

Guest
Θέλω να τον έλεγχο ενός stepper κινητήρα μέσω του PIC. Stepper κινητήρα βρίσκεται σε λειτουργία διπολική. Τι θα πρέπει να είναι το ελάχιστο πλάτος παλμού (χρόνος ON και OFF χρόνου ή συχνοτήτων, και με κύκλο λειτουργίας) που απαιτούνται για τον έλεγχο .. δεν μπόρεσα να βρω οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στο δελτίο stepper κινητήρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

[QUOTE = sankar.m8? 924802] Θέλω να τον έλεγχο ενός stepper κινητήρα μέσω ΣΜΕ. Stepper κινητήρα βρίσκεται σε λειτουργία διπολική. Τι θα πρέπει να είναι το ελάχιστο πλάτος παλμού (χρόνος ON και OFF χρόνου ή συχνοτήτων, και με κύκλο λειτουργίας) που απαιτούνται για τον έλεγχο .. δεν μπόρεσα να βρω οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στο δελτίο stepper κινητήρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...[/QUOTE] Γεια σου, Ο κύκλος είναι συνήθως λιγότερο από 50% για την εξοικονόμηση ενέργειας. Για το stepper κινητήρα, μπορείτε να έχετε ένα 20% στην ώρα τους και το 80% του χρόνου και υπολογίστε το πλάτος με βάση την απαιτούμενη ταχύτητα. Ωστόσο, το ελάχιστο πλάτος παλμού πρέπει να λαμβάνονται μόνο από το δελτίο δεδομένων. Παρακαλώ μοιραστείτε τον αριθμό μέρος.

Το ελάχιστο πλάτος εξαρτάται από τις προδιαγραφές του κινητήρα και την τάση τροφοδοσίας, δεν θα ισχύει το ίδιο καθήκον για 5V ή 30V. Καθώς η ταχύτητα περιστροφής παίρνει υψηλότερη έχετε για την αύξηση του κύκλου καθήκον να κρατήσει το ίδιο ρεύμα με κινητήρα (λόγω της αυτεπαγωγής) και θα υπάρξουν ταχύτητες, όπου ακόμα και το 100% δεν θα είναι αρκετή για να οδηγήσει το μοτέρ με το ονομαστικό ρεύμα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος αντίστασης νόημα για τη μέτρηση της τρέχουσας και να αλλάξετε το καθήκον να διατηρήσετε το τρέχον στην τιμή που έχει οριστεί. Alex

Γεια σου, χάρη alexan_e για την ενημέρωση. Από το Φύλλο δεδομένων, ο πίνακας δίνει μια έρευνα των 6,6 ohm ανά φάση για bi πολική σύνδεση σειρά. V = 5.6 V και I = 0,85 Α. Να υπολογίσετε το πλάτος παλμού για την ταχύτητα-στόχο σας.

Είμαι χρησιμοποιώντας ένα Dual H-γέφυρα οδηγό να interface.Part αριθμό MC34933.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back