Εκπομπής BER vs Eb / No τιμές από PHY να MAC στρώμα στο Design Layer Σταυρού

T

tarakapraveen

Guest
Κάνω έργο για Σχεδιασμός Layer Σταυρό. Σε αυτό είμαι εφαρμογή σωματική εργασία Layer χρησιμοποιώντας MIMO OFDM. Κύριος στόχος είναι να στείλει τις αιτήσεις εξαρτάται από τις συνθήκες της Μάγχης από την εξέταση των QoS παραμέτρων. Θέλω να μεταδώσει BER vs Eb / No τιμές από PHY να MAC στρώμα. Είναι δυνατόν; Αν ναι πώς είναι δυνατόν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λοιπόν .... όσο γνωρίζω αυτές τις παραμέτρους ΚΑΚ και Eb / No είναι σε φυσικό επίπεδο ....... Αν θέλετε να δείτε την επίπτωση του σχεδιασμού cross-layer πρέπει να ψάξετε για μια κοινή παράμετρο μεταξύ PHY και MAC στρώματα ... όπως και την ικανότητα, την φασματική απόδοση και το συνολικό throghput.

γεια ευχαριστώ για ur απάντηση. Είναι δυνατόν να δώσει τα στοιχεία δηλαδή ΚΑΚ και EB / Όχι με την είσοδο του προσομοιωτή Δικτύου. Αν ναι plz να δώσει τις προτάσεις Πώς να κάνετε αρχείο δεδομένων μας για να το NS2 εισόδου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων PraveenGoud

Νομίζω ότι μπορείτε να ..... αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνουμε σε NS2 .. συγγνώμη θεωρεί τον άνθρωπο καλύτερο,

Η βασική απάντηση θα πρέπει να έχετε είναι αυτό που διασχίζουν το σχεδιασμό στρώμα; σταυρός σχεδιασμό στρώμα είναι νέα μεθοδολογία η οποία είναι κατάλληλη για ασύρματα κανάλια λόγω των εγγενών ιδιοτήτων τους από το ξεθώριασμα, κλπ. παρεμβολές τα καθήκοντα που ανατίθενται σε κάθε στρώματα παραμένουν οι ίδιες, αλλά ο αλγόριθμος ή πρωτόκολλο που είναι σχεδιασμένο ελέγχεται σε όλη την οικογένεια πρωτοκόλλων. ur βασικό ερώτημα της μεταφοράς ΚΑΚ για MAC είναι αρκετά θλιβερό. u ξέρει την πολυεπίπεδη προσέγγιση απλά διευκολύνει στην ανάθεση εργασιών και την πολλαπλή σχεδιασμό στρώμα σημαίνει ακριβώς πολυστρωματικές design σε αντίθεση με τα στρώματα του σχεδιασμού. bye ελπίδα, ότι θα έχει κάποια αξία να u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back