Εισαγωγή αρχείων σε Cadstar 12,1 Express

L

lhavens

Guest
Μπορεί mutliple αρχεία να εισαχθούν σε cadstar 12,1 Express; Έχω ένα περίγραμμα του σκάφους, και προσπαθώ να εισαγάγετε ένα es ανταρτών υπό την ηγεσία αρχείο επίσης. Θέλω αυτό να είναι ένα μέρος του διοικητικού συμβουλίου ..... Οποιαδήποτε πρόταση; Είμαι χτύπημα σε έναν τοίχο, προσπάθησα να τα συνδυάσουν σε soldworks, αλλά αυτό doesnt δουλειά καλά με τα στρώματα. Το newbie, Lee

Μπορείτε να έχετε μόνο 1 περίγραμμα του σκάφους σε CADSTAR. Έτσι εφ 'όσον δεν είστε υπερβαίνει το pin / μέρος καταμέτρηση των CADSTAR Express μπορείτε να κάνετε αντιγραφή / επικόλληση άλλα σχέδια σε ένα ενιαίο σχεδιασμό. Θα ήθελα να προτείνω να δημιουργηθεί εκ νέου περίγραμμα του πλοίου ως φιγούρα πρώτα.

εντάξει έτσι ώστε την επόμενη ερώτησή μου είναι, μπορεί στρώματα να εισαχθούν; τόσο σε περίγραμμα του πλοίου ή ένα συνθετικό μέρος;

Θα μπορούσατε να διευκρινίσετε αυτό που umporting στο πλοίο; Τι στρώματα απαιτείτε; επιπλέον με το πρότυπο στρώματα που υπάρχουν ήδη, και τι χρήση θα είναι για. Αν προσπαθείτε να imort στοιχεία από Solidworks το youd να είναι καλύτερη με IDF, αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο το περίγραμμα του σκάφους και τις θέσεις συστατικό, εκτός από αυτό ως DXF και να το χρησιμοποιήσουν για να εισάγουν το περίγραμμα του πλοίου ως περίγραμμα του σκάφους . Οι θέσεις συνιστώσα θα πρέπει να εισάγονται ως στοιχεία πάνω σε ένα στρώμα έγγραφο, στη συνέχεια, χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό στοιχείων που θα πρέπει να τοποθετήσετε χειροκίνητα από τη βιβλιοθήκη Cadstar. Long ασθμαίνων, η οποία είναι ο λόγος για το Smart χρησιμοποιούν μια διεπαφή IDF:.)

Με απλά λόγια, κανένας δεν μπορείτε να εισάγετε στρώματα. Ωστόσο, εάν ένα στοιχείο που εισάγετε χρησιμοποιεί στρώματα δεν υπάρχουν ήδη στο σχεδιασμό, στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να τα προσθέσετε ή να επιλέξετε ένα υπάρχον στρώμα. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε ένα στρώμα που ονομάζεται "Top μεταξοτυπία" - εάν εισαγάγετε ένα στοιχείο που χρησιμοποιεί "top μεταξιού» (το ίδιο στρώμα, στην πραγματικότητα - ακριβώς το όνομα με διαφορετικό τρόπο), μπορείτε να προσθέσετε είτε (δεν είναι καλή ιδέα - γίνεται σύγχυση) ή επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε "top μεταξοτυπία" για τίποτα που είναι στην «κορυφή μετάξι» στο εισαγόμενο συστατικό.

Εντάξει, εδώ είναι το επόμενο θέμα, θ υπολογίσει έναν τρόπο να απλουστευθεί η εισαγωγή του φακέλου. Το επόμενο πρόβλημα που έχω είναι η δημιουργία Thermal Via, που λειτουργεί με ένα μαξιλάρι χαλκού. Οποιαδήποτε συμβουλή; Ξέρω ότι έχω να προσθέσω στρώματα, αλλά δεν im σίγουρος πώς να πάρει τα μαξιλάρια για να συνεργαστεί με το χαλκό. Θεωρεί ότι είναι ένα σφάλμα σχεδιασμού. Ευχαριστώ, Λι

Lee, είναι το μόνο που με ρητή ή χρησιμοποιείτε lite; Τι ακριβώς είναι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη θερμική μέσω, για; Δοκιμάστε αυτό το blog post. [Url = http://cadstar.blogspot.com/2010/11/having-trouble-with-components-with.html] Λαμβάνοντας υπόψη CADSTAR:.? Αντιμετωπίζετε προβλήματα με εξαρτήματα με θερμική vias σε μαξιλάρια ψήκτρα [/url] Στην πραγματικότητα Διαβάστε ολόκληρο το blog και να εγγραφείτε σε αυτό - θα μπορούσε να ενθαρρύνει περισσότερους να αναρτηθεί lol

Αυτό ήταν εξαιρετικά χρήσιμη. Σας ευχαριστώ. Κατά ειρωνικό τρόπο κι αν το αφεντικό μου να πω ότι πρέπει να μάθουν Orcad τώρα, Είναι σκέφτεται θα χρησιμοποιήσουμε αυτό. Όπως λένε «Επιστροφή στη φάση του σχεδιασμού". Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Είμαι βέβαιος ότι όλα όσα με βοήθησε μόνο θα καταστήσει τη μετάβαση λίγο λιγότερο επώδυνη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back