E
electronZ
Guest
Έχω διαιρέσει ένα μεγάλο έργο σε μικρές επιμέρους εργασίες Όπως λέει ο τίτλος, τώρα είμαι με επίκεντρο την εγκατάσταση ενός τριφασικού 1,1 kW 220-240/380-480 V @ 50 Hz αντλία σε μια μονάδα PLC. Βασικά πώς το βλέπω εγώ, είναι το PLC de / ενεργοποιεί το ρελέ / διακόπτη που ενεργοποιεί / την τροφοδοσία της αντλίας. Χρειάζομαι συμβουλεύσει και να καθοδηγήσει throug αυτό, σας ευχαριστώ το βλέπω σαν αυτό: 1. Υπολογίστε το ρεύμα που χρησιμοποιείται από την αντλία 2. Επιλέξτε καλώδιο 3. Επιλέξτε ένα ρελέ 4. μια ασφάλεια; 1. Υπολογίστε το ρεύμα που χρησιμοποιείται από την αντλία καταλαβαίνω ότι συνιστάται να χρησιμοποιούν την υψηλότερη τάση τροφοδοσίας; γιατί; :/ Αυτό σημαίνει: (1,1 kW) / (480 V) = 2,29 Α ~ 2,3 Α 2. Επιλέξτε καλώδιο που πήρα λίγο χαθεί εδώ ... Βρέθηκαν πολλά τραπέζια, μερικές εξισώσεις, και πραγματικά μου χάθηκε. Λοξοτομώ βλέπω πώς να καθορίσει την πτώση τάσης, διάβασα περίπου 10% για τους κινητήρες; Πήρα μια τιμή των 1,5 mm ^ 3 - 5 Φεβρουάριος μήκους σύρματα χαλκού. Πώς αυτός ο θόρυβος; Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε ένα καλώδιο; 3. Επιλέξτε ένα ρελέ Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ... θα είναι περισσότερο από ευτυχείς για τις ιδέες. 4. μια ασφάλεια; Είναι necessory; ίσως μεταξύ του δικτύου και το ρελέ; Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας, το εκτιμώ .. και πολλά άλλα