Εγκατάσταση τριφασική 1,1 kW αντλία / στο PLC

E

electronZ

Guest
Έχω διαιρέσει ένα μεγάλο έργο σε μικρές επιμέρους εργασίες :) Όπως λέει ο τίτλος, τώρα είμαι με επίκεντρο την εγκατάσταση ενός τριφασικού 1,1 kW 220-240/380-480 V @ 50 Hz αντλία σε μια μονάδα PLC. Βασικά πώς το βλέπω εγώ, είναι το PLC de / ενεργοποιεί το ρελέ / διακόπτη που ενεργοποιεί / την τροφοδοσία της αντλίας. Χρειάζομαι συμβουλεύσει και να καθοδηγήσει throug αυτό, σας ευχαριστώ :) το βλέπω σαν αυτό: 1. Υπολογίστε το ρεύμα που χρησιμοποιείται από την αντλία 2. Επιλέξτε καλώδιο 3. Επιλέξτε ένα ρελέ 4. μια ασφάλεια; 1. Υπολογίστε το ρεύμα που χρησιμοποιείται από την αντλία καταλαβαίνω ότι συνιστάται να χρησιμοποιούν την υψηλότερη τάση τροφοδοσίας; γιατί; :/ Αυτό σημαίνει: (1,1 kW) / (480 V) = 2,29 Α ~ 2,3 Α 2. Επιλέξτε καλώδιο που πήρα λίγο χαθεί εδώ ... Βρέθηκαν πολλά τραπέζια, μερικές εξισώσεις, και πραγματικά μου χάθηκε. Λοξοτομώ βλέπω πώς να καθορίσει την πτώση τάσης, διάβασα περίπου 10% για τους κινητήρες; Πήρα μια τιμή των 1,5 mm ^ 3 - 5 Φεβρουάριος μήκους σύρματα χαλκού. Πώς αυτός ο θόρυβος; Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε ένα καλώδιο; 3. Επιλέξτε ένα ρελέ Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ... θα είναι περισσότερο από ευτυχείς για τις ιδέες. 4. μια ασφάλεια; Είναι necessory; ίσως μεταξύ του δικτύου και το ρελέ; Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας, το εκτιμώ .. και πολλά άλλα :)

1. Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα υψηλής τάσης στο λεπτότερο, φθηνότερα καλώδια. 2. Νομίζω ότι (στο Ηνωμένο Βασίλειο τουλάχιστον) 10% πρέπει να είναι 2,5%, αλλά 1,5 χιλιοστά ^ 2 φαίνεται ΟΚ. 3. Motors, όταν αρχίζουν να έχουν μια εισροή 5X τρέχουσα λειτουργία - το ελέγξετε με ρελέ τρέχουσα βαθμολογία. 4. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα MCB (μικρογραφία ασφαλειοδιακόπτης) όσο πιο κοντά προς τα εισερχόμενα δίκτυο παρέχει όσο το δυνατόν να θρέψουν μόνο αυτό το κύκλωμα. Πάρτε μια Motor ονομαστική ένα (; τύπου C ή K), αυτό επιτρέπει τη μεγάλη εισροή ρεύμα εκκίνησης, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα (10 δευτερόλεπτα) προσφέρει κοντά τρέχουσας ενεργοποίησης - 3A. Η ασφάλεια θα κρεμάει λόγω των ρευμάτων εισροής φορώντας το και θα αποτύχει στο χρόνο. Ειλικρινής

Εδώ είναι σημείωμα της αίτησης από την ΑΒΒ: Εκκίνηση μοτέρ Λύσεις ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back