Εγκατάσταση. Πίσσα Εφαρμογή gz στο Linux

K

kandy2015

Guest
Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο linux και είμαι με τη χρήση Linux Mint 9. Έχω truing να εγκαταστήσετε το Yahoo Messenger και το Adobe Flash και έρχονται ως. Tar gz. Πώς μπορώ να βρω αυτό το δικαίωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απλά δοκιμάστε το Unzip χρησιμότητα tar-xvf tar.gz ******.

FLV Player είναι μια δωρεάν έκδοση του Flash Player πολυμέσων για τα Windows. FLV παίκτης μπορεί να παίξει και λήψη αρχείων απευθείας από το διαδίκτυο ή οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης. Με απλό και ελαφρύ σχεδιασμό της, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο σας χωρίς περισπασμούς σε ένα bug και πρόβλημα στο περιβάλλον ελεύθερο.

Αποσυμπιέστε το αρχείο tar.gz και να αναζητήσει ένα αρχείο κειμένου με όνομα, όπως η εγκατάσταση ή ρύθμιση. Τα περισσότερα προγράμματα παρέχουν ένα αρχείο κειμένου με οδηγίες εγκατάστασης. Και ίσως το Linux Mint σας έχει ένα πακέτο για το Flash Player. Αναζητήστε ένα πακέτο, όπως flashplugin-μη-ελεύθερο

Έχω δει το Adobe Flash για το Linux ως ένα ενιαίο αρχείο της βιβλιοθήκης (. Έτσι). Τι πρέπει να γίνει είναι να εξαγάγετε το αρχείο. Tar.gz "με το" tar-xvzf file.tar.gz »και τοποθετήστε το αρχείο της βιβλιοθήκης flash στο browsers (Mozilla / Firefox) plug-in φάκελο βιβλιοθήκης. Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει φλας συνεργάζεται με το Mozilla παραλλαγές.

εργασίας! = Σωστή. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε μόνο τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, αν διαχειριστή πακέτων της διανομής σας δεν έχει ένα πακέτο. Ο σωστός τρόπος για να το κάνει στο Νομισματοκοπείο θα ήταν κατ 'αρχάς να εξασφαλίσει apt cache για σας είναι ενημερωμένοι ώστε να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση.
Code:
 apt-cache ενημέρωση
Στη συνέχεια:
Code:
 apt-get install flashplugin-μη-ελεύθερο

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Yahoo Messager στο linux, αν θέλετε να το εγκαταστήσετε έχετε κρασί χρήση .... Αλλά νομίζω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pidgin για να κάνει chat, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Adobe Flash. θα πρέπει να βρείτε κάποια λογισμικά τι μορφές file.deb. file.tar.gz.. : Θέλετε να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να αποσυμπιέσετε. Τώρα, χρησιμοποιείτε το Linux Mint 9 που είναι πολύ απλή, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν και άλλες μέθοδοι εντολή: tar xzf targe-C file.tar.gz να uncpmpress .. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε Καλή διασκέδαση!!

Δεν είναι καθόλου αληθές. Yahoo Messenger έχει ένα εγγενές Linux έκδοση.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο γραμμής εντολών που μπορείτε να πάτε για MC (διοικητής μεσάνυχτα). Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα εργαλεία της γραμμής εντολών.

Θα μπορούσατε, αλλά όποιος δεν επιθυμεί τη χρήση της γραμμής εντολών πρέπει να πάει πίσω σε Windows ή κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για ηλίθιοι.

Ρίξτε μια ματιά στο φόρουμ του linux διανομές όπως το Ubuntu, Fedora ... U μπορεί να βρει τις ίδιες ερωτήσεις με τις απαντήσεις εκεί!.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back