Είσοδος μικροφώνου για τη μέτρηση

J

jabidof

Guest
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσουν την είσοδο του μικροφώνου για τη χαμηλή τάση μέτρησης εύρους συχνοτήτων, π.χ. DC. Μήπως κάποιος έχει εμπειρία σχετικά με αυτό; Εάν ξέρετε για ένα perl module που ελέγχουν την είσοδο mic, επιτρέψτε μου να ξέρω ... :!: Ευχαριστώ

PC κάρτα ήχου του μικροφώνου και είσοδοι Line αποτελούν πυκνωτή συνδυασμό. Δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για DC μετρήσεις. Η απόκριση συχνότητας του ορισμένα μοντέλα της κάρτας ήχου δεν είναι πολύ επίπεδη.

Ευχαριστώ! Είχα την ελπίδα ότι θα μπορούσα να μετατρέψει το PC σε ένα φτηνό A2D μετατροπέα. Φαντάζομαι έναν μικροελεγκτή είναι ο μόνος τρόπος να πάει ...

yo, Είμαι καινούργιος εδώ, και είμαι doin σχέδιο σχετιζόμενο με διασυνδέεται το μικρόφωνο ή οποιοδήποτε μουσικό όργανο στον υπολογιστή μου και πρέπει να καταγράφει την κυματομορφή εισόδου ... φροντίδα σε κανέναν να μου πει ... thx άνθρωπος!

BIOS - εσείς απλά θέλετε να κάνετε εγγραφή ήχου σε ένα αρχείο; Στα Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο βοηθητικό πρόγραμμα εγγραφής ήχου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back