Είσοδος ερώτηση σχετικά με άνοδο και την πτώση του χρόνου

Y

yen

Guest
Αν θέλω να μετρήσει DAC μου, εισόδους μου είναι παλμική λειτουργία. Πόσοι είναι χρόνος ανόδου και ο χρόνος πτώσης του singals εισόδου μου; Εάν ο χρόνος ανόδου ή πτώσης του χρόνου είναι 0,1 p, δεν μπορεί να παραχθεί. Πόσοι είναι και θα είναι resasonable.

εξαρτάται από τη συχνότητα δειγματοληψίας σας. λιγότερο από 5-10% του πλάτους παλμού σας, πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά.

κατά τη γνώμη μου, εάν το u μπορεί να εγγυηθεί το χρόνο εγκατάστασης και κρατήστε χρόνο ur εισόδου Sigal με σχετίζονται με το ρολόι δειγματοληψίας, τότε ur DAC θα ξέρουν τι αξία θα πρέπει έξοδο, έτσι Δεν υπάρχουν χρόνο αύξησης της ή τα προβλήματα θα απομακρυνθεί.

κάνω για ΕΑΒ. Αν μου έχει 14 εισόδους και μία CLK, μπορούν εισόδους μου έχουν τον ίδιο χρόνο ανόδου ή πτώσης του χρόνου; Σας ευχαριστώ.

1. από u έχουν ρολόι για να δοκιμάσετε ur ψηφιακές εισόδους, αν τα δείγματα είναι σωστές, η παραγωγή ur ΕΑΒ θα πρέπει να ακολουθήσει αυτό που θα είναι. 2. Την ίδια στιγμή άνοδο και την πτώση του χρόνου επηρεάζουν μόνο ur SSO, δεν ur τελικά στοιχεία, εάν (1) είναι σωστή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back