Είναι δυνατόν να σχεδιαστεί μια Gm-C φίλτρο που λειτουργούν πάνω από GHz;

L

lcg22

Guest
Είμαι απαιτείται να προτείνει ένα θέμα για την επιδίωξη M Eng.Επιβλέπων μου προτείνει να κάνω κάποια έρευνα για το θέμα αυτό.Εξ όσων γνωρίζω, είναι σχεδόν αδύνατο να σχεδιάσει ένα Gm-C φίλτρο που λειτουργούν σε τόσο μεγάλη συχνότητα.Ο καθένας θα μπορούσε να μου δώσει κάποια πρόταση;Ευχαριστώ πολύ.

Χαιρετισμοί,

lcg22

Η υψηλότερη συχνότητα που έχω δει είναι περίπου 400MHz, αλλά εξαρτάται από το φίλτρο που θέλετε ώστε να σχεδιάσει.

Επιλέξτε αυτό:
Seng-Pan U, RPMartins, JEFranca, "A 2,5 V, 57 MHz, 15-Αγγίξτε SC Bandpass παρεμβολής φίλτρου
320 MHz, με ρυθμό δειγματοληψίας στην παραγωγή 0.35ľm CMOS, "ISSCC Digest στο Τεχνικό Papers, Vol.45,
pp380-381, San Francisco, ΗΠΑ, Φεβ. 2002.

Regards, Bastos

bastos4321 έγραψε:

Η υψηλότερη συχνότητα που έχω δει είναι περίπου 400MHz, αλλά εξαρτάται από το φίλτρο που θέλετε ώστε να σχεδιάσει.Επιλέξτε αυτό:

Seng-Pan U, RPMartins, JEFranca, A 2,5 V, 57 MHz, 15-SC Bandpass Αγγίξτε παρεμβολής φίλτρου

320 MHz, με ρυθμό δειγματοληψίας στην παραγωγή 0.35ľm CMOS, στο ISSCC Digest Τεχνικό Papers, Vol.45,

pp380-381, San Francisco, ΗΠΑ, Φεβ. 2002.Regards, Bastos

Bastos & lcg22,

Έκανα μία gm-γ φίλτρο 4 χρόνια πριν, 5η σειρά, με υψηλότερο BW 500MHz, σκληρό δίσκο για το κανάλι.Είναι σε .25 και CMOS.

Για να λειτουργούν πάνω από 1GHz, έχετε καλύτερη χρήση <=. 18u CMOS, ή αν θέλετε, δοκιμάστε SiGe.Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο δεν μπορεί.

Θα ήθελα να προτείνω:
Y. Tsividis για την πλήρη επεξεργασία του θέματος
Nauta, Abidi για μεγάλη ταχύτητα σχεδιασμού θέματα (αρχές 1990)

Φαίνεται ότι το σχέδιο είναι καλά καθορισμένο είδος.Δεν θα έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες για να χορεύει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back