Είναι δυνατόν να καλέσετε κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας PIC;

V

vadon

Guest
Είμαι plannig να καλέσετε κινητό τηλέφωνο και να στείλει μήνυμα SMS με τη χρήση ΣΜΕ.Θα χρησιμοποιήσω Ericsson GA628 για το σκοπό αυτό.Οποιαδήποτε βοήθεια που χρειάζονται.Παρακαλώ;

Γεια σου,

Ακόμη θα ήθελα η συνεργασία μας για αυτό, θέλω να Dail GPRS τηλέφωνο χρησιμοποιώντας PIC 8051 ή ελεγκτή.

Αλλά είμαι βέβαιος ότι το δυνατόν, κάθε οργανισμός μπορεί να με βοηθήσει για τη σύνδεση με το internet χρησιμοποιώντας μικροϋπολογιστικά GSM / GPRS ή CDMA τηλέφωνο

Ορισμένα κερδίσει.ΕΣΠ.το κάνετε αυτό.για παράδειγμα siemensC35 Apps.στέλνει δεδομένα μέσω RS232 κλήση στο τηλέφωνο και επίσης η δυνατότητα αποστολής sms.

vadon έγραψε:

Είμαι plannig να καλέσετε κινητό τηλέφωνο και να στείλει μήνυμα SMS με τη χρήση ΣΜΕ.
Θα χρησιμοποιήσω Ericsson GA628 για το σκοπό αυτό.
Οποιαδήποτε βοήθεια που χρειάζονται.
Παρακαλώ;

γεια

Να κοιτάξουμε να επισυνάψετε το αρχείο θα βρείτε ό, τι χρειάζεστεΛυπούμαστε ξεχάσω να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχεδιασμό με βάση PIC16F877 που αποδίδουν σε ένα αισθητήρα θερμοκρασίας, και επίσης στη Siemens κινητής τηλεφωνίας GSM για την αποστολή σημερινή θέση της θερμοκρασίας σε εντελώς άλλη θέση προγραμματισθέντων πηγαίο κώδικα και Proteus DSN αρχείων μπορεί να βρεθεί στο συνημμένο
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

μπορεί να σας δώσει λεπτομέρειες για το πώς να χρησιμοποιούν αυτά τα αρχεία

Fragance Γεια σας!
Είναι δυνατόν σας στείλει ή να μεταφορτώσετε ένα σχηματικό σε άλλες όπως η μορφή *. pdf, *. jpeg ή *. δώρο;

Είμαι δεν έχουν / ξέρουν PROTEUS ...

Ευχαριστώ πολύ, Gorkin.

gorkin έγραψε:

Fragance Γεια σας!

Είναι δυνατόν σας στείλει ή να μεταφορτώσετε ένα σχηματικό σε άλλες όπως η μορφή *. pdf, *. jpeg ή *. δώρο;Είμαι δεν έχουν / ξέρουν PROTEUS ...Ευχαριστώ πολύ, Gorkin.

Ένας φίλος μου είπε ότι την αποφοίτησή του έργου είναι περίπου "Traffic Control", που χρησιμοποιούν ένα μικροελεγκτή για να στείλετε ένα SMS σε ένα κινητό, που εμφανίζει αυτό το SMS σε μια μεγάλη ομάδα στο δρόμο.

Κάθε ιδέες όσον αφορά αυτό το σχέδιο.;;;

Αγαπητός,
Όπως γνωρίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μέσω ΑΤ Command
mobilephone του ότι θέλετε να εργαστείτε.

Πώς θα μπορούσε κανείς να κάνει έργο όπως αυτό.?
Πού πρέπει να ξεκινήσει.;;

Πραγματικά sppreciate όλους σας βοηθήσει.

Είναι πολύ χρήσιμο πράγμα, αλλά αυτό θα λειτουργήσει μόνο με τηλέφωνα που έχουν ενσωματωθεί με το μόντεμ ή μόντεμ GPRS.Τα πιο κατάλληλα mobil τηλέφωνο διεπαφή RS-232 (CMOS επίπεδο, αλλά και).

i χρησιμοποίησε r300 TDMA Ericsson κινητό τηλέφωνο, να στείλει sms, δεν ξέρω αν το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιώντας την ίδια σύνδεση, αλλά η r300 έχει μια σειριακή διασύνδεση στην υποδοχή στο κάτω μέρος, μόνο το πρωτόκολλο είναι το πρότυπο επίπεδα τάσης 3V για να είναι σε 0, ο τρόπος για να καλέσετε έναν αριθμό στέλνει μέσω hiperterminal ή άλλο λογισμικό comunicactions το string Atdt xxxxxxxx όπου X είναι ο αριθμός για να καλέσετε
αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου, nned να αναφερθώ στην TIA docs
,
Και σήμερα έχει το docs για TDMA αν χρειάζεστε msgme pls

Γεια σου

Συνημμένη θα βρείτε εντολές AT για Sony Ερικσον Κινητό τηλέφωνο
Νομίζω ότι έπρεπε η ίδια για όλα τα τηλέφωνα στις εντολές Πρότυπο.
1-Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μικρο ελεγκτή με σειριακή θύρα, ή θα έπρεπε να εφαρμόσουν σειριακής θύρας στη ΝΔ
2-θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο με το modem / GSM modem
3-AT Αποστολή εντολές από μικροελεγκτή για να σας το κινητό τηλέφωνο throgh σειριακής θύρας

Όλα thats

Salam
Hossam Alzomor
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Είναι το συνημμένο AT εντολές που ισχύει για όλα τα κινητά τηλέφωνα Sony errisson;alzomor έγραψε:

Γεια σουΣυνημμένη θα βρείτε εντολές AT για Sony Ερικσον Κινητό τηλέφωνο

Νομίζω ότι έπρεπε η ίδια για όλα τα τηλέφωνα στις εντολές Πρότυπο.

1-Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μικρο ελεγκτή με σειριακή θύρα, ή θα έπρεπε να εφαρμόσουν σειριακής θύρας στη ΝΔ

2-θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο με το modem / GSM modem

3-AT Αποστολή εντολές από μικροελεγκτή για να σας το κινητό τηλέφωνο throgh σειριακής θύραςΌλα thatsSalam

Hossam Alzomor

Γεια σου,

οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που έχουν σχετικά με τη χρήση του ΣΜΕ για GPRS τηλέφωνο ή μόντεμ;

thansk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back