Είναι δυνατή η χρήση 2 CPU για μια ενιαία επιφάνεια εργασίας;

N

nm2007k

Guest
Γεια σου, είμαι ένας αρχάριος. Έχω δύο CPU. Είναι δυνατόν να συνδεθεί και να τρέξει πιο γρήγορα το σύστημά μου.

Μερικοί επεξεργαστές έχουν ήδη πολλαπλούς πυρήνες (π.χ. "Core 2 Duo-"). Ωστόσο, η alocation επεξεργασία υλοποιείται internaly στο λειτουργικό σύστημα. + + +

HW για να συνδέσετε τις δύο μητρικές μαζί;

Μια ενιαία motherboard ... Αυτή είναι μια κοινή architeture στην αγορά των PC. Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. + + +

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα τσιπ CPU σε επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Αυτό τσιπ CPU μπορεί να έχει πολλαπλές επεξεργαστή Core2Duo, όπως έχουν δύο επεξεργαστές στο ίδιο τσιπ σε ένα μόνο IC πακέτο. Μητρικές σχεδιαστεί για επιτραπέζιους υπολογιστές διαθέτουν χώρο μόνο για ένα τσιπ επεξεργαστών σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν επεξεργαστή IC. Οι πολλαπλές ICs επεξεργαστή που βρέθηκαν στο σύστημα διακομιστή όχι στην επιφάνεια εργασίας.

Με λίγα λόγια η απάντηση είναι όχι ορισμένες μητρικές πλακέτες έχουν 2 CPU socket, για παράδειγμα, ορισμένοι διακομιστές έχουν 2, συνήθιζα να έχουν διπλή 3.06GHz σύστημα Xenon, αν του ακριβώς ένα desktop, HP, Acer, ASUS κλπ τότε οι πιθανότητες είναι με το δεύτερο υποδοχή είναι λίγο πολύ ανύπαρκτο

[QUOTE = shifteh? 922983] με λίγα λόγια η απάντηση είναι όχι, αν του ακριβώς ένα desktop, HP, Acer, ASUS κλπ τότε οι πιθανότητες που έχει η δεύτερη υποδοχή είναι σχεδόν ανύπαρκτο [/quote] Υπάρχουν κάποιες παλιές πλάκες επιφάνειας εργασίας (όπως το Asus D810), τα οποία έχουν δύο υποδοχές, αλλά σε μια στιγμή μόνο μία πρίζα θα είναι λειτουργική. τόσο για το desktop PC είναι σαφώς ΟΧΙ σε όλα.

Ναι, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν δύο (επίσης Mote από τα δύο), διαφορετικό σύστημα για την αύξηση της ταχύτητας. αλλά δεν μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα του λειτουργικού σας συστήματος (Windows). μπορείτε να κάνετε το δικό σας λογισμικό το οποίο θα λειτουργεί πιο γρήγορα από το ένα σύστημα. καλείται πολλαπλών πυρήνων proccesing. πρέπει να συνδέσετε δύο ή περισσότερα από δύο συστημάτων (LAN), μέσω διακόπτη. και υπάρχει επίσης κάποιο λογισμικό διαθέσιμο που χρησιμοποιούν αυτό το είδος της τεχνολογίας. Οι εν λόγω λογισμικό χρησιμοποιούν περισσότερους επεξεργαστές τα οποία είναι ιδανικά από το LAN. (σαρίν τεχνολογίες, διαμάντι λογισμικού για το σχεδιασμό) βεβαιωθείτε .. πρέπει να κάνετε το δικό σας λογισμικό για να λειτουργήσει πιο γρήγορα. (μόνο το λογισμικό σας θα λειτουργήσει γρήγορα.)

Γιατί να μην χρησιμοποιήσει μόνο 1 επεξεργαστή που έχει πολλαπλούς πυρήνες; Αν χρειάζεστε ταχύτητα πάτε για ένα Phenom II X6 (6-core), Phenom II X4 (4-core), Phenom II X2 (2-core), Core i3, Core i5 και Core i7.

για περισσότερο από Core i7 ταχύτητα του επεξεργαστή, μπορούμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα. Θέλω να πω μπορούμε να αυξήσουμε την ταχύτητα με την προσθήκη περισσότερων από 2 σύστημα με i7 επεξεργαστή σε τοπικό δίκτυο. [QUOTE = Tahmid? 929735] Γιατί να μην χρησιμοποιήσει μόνο 1 επεξεργαστή που έχει πολλαπλούς πυρήνες; Αν χρειάζεστε ταχύτητα πάτε για ένα Phenom II X6 (6-core), Phenom II X4 (4-core), Phenom II X2 (2-core), Core i3, Core i5 και Core i7. [/Quote]

Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε ο καθένας, με ή ακόμα και χρειάζονται ένα πυρήνα i7 990 για. Έτσι, για ένα desktop, νομίζω, ότι είναι ο βασιλιάς του λόφου. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα, στη συνέχεια, κάνετε κάτι ένα διακομιστή θα μπορούσε πιθανότατα να είναι καλύτερα σε. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι το ΕΠ που χρειάζεται πολλή δύναμη. Ίσως είχε μια-δυο επεξεργαστές που βρίσκονται γύρω και ήθελαν απλώς να τους βάλει στη χρήση.

Είμαι μόνο λέγοντας ότι είναι δυνατόν. και χρησιμοποιούμε το σύστημα αυτό στη βιομηχανία διαμαντιών μας, είναι σαρίν προϊόν τεχνολογίες. ([Url = http://www.sarin.com/] Diamond Εργαλεία βαθμολόγησης - Sarin [/url]) και χρειαζόμαστε ότι ένα μεγάλο μέρος της ταχύτητας σε αυτό το προϊόν για την καλύτερη παραγωγή. όπως αυτή η μηχανή είναι από 55 έως 60 χιλιάδων δολαρίων. και ένα του φίλου μου έχει κάνει επίσης ένα σχέδιο αυτής της εφαρμογής του είδους. (Πολύκλωνο proccesing), αλλά όλα αυτά απαιτείται πολύ υψηλή γνώση. [QUOTE = Tahmid? 929782] Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε ο καθένας, με ή ακόμα και χρειάζονται ένα πυρήνα i7 990 για. Έτσι, για ένα desktop, νομίζω, ότι είναι ο βασιλιάς του λόφου. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα, στη συνέχεια, κάνετε κάτι ένα διακομιστή θα μπορούσε πιθανότατα να είναι καλύτερα σε. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι το ΕΠ που χρειάζεται πολλή δύναμη. Ίσως είχε μια-δυο επεξεργαστές που βρίσκονται γύρω και ήθελαν απλώς να τους βάλει στη χρήση. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back