Είναι αυτό δυνατό;

M

mhtplsh

Guest
http://www.geofex.com/Article_Folders/ampprot/dcprot.htm

Εδώ HV πρότειναν να χρησιμοποιήσει MOSFET στη θέση του ρελέ.Τώρα υπάρχουν τρεις r εικόνες των κυκλωμάτων.
Θέλω να χρησιμοποιήσω MOSFET configration από κύκλωμα 1 με MOSFET κύκλωμα οδηγού από κύκλωμα 3.αλλά θέλω να χρησιμοποιήσετε και μόνη πηγή ηλεκτρισμού.
Πιο ενδιαφέρον μέρος i θέλω είναι: Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό ως προστάτης ομιλητής.Εξ ου και η πρώτη MOSFET θα διεξαγάγει πλήρη.
συνέχεια ως η κινητήρια τάσης κύκλωμα αυξάνει το ρεύμα μέσω του MOSFET διακόπτη πρέπει να μειωθεί.Έτσι, κατά τη διάρκεια της υπερφόρτισης
MOSFET θα λειτουργήσει σαν δηλαδή προστάτη λάμπα θα διεξάγει λιγότερο.
Είναι αυτό δυνατό;
Εάν ναι, τότε με καθοδηγήσει πώς να το κάνουμε αυτό;

Xiaomi już osiągnęło wielki sukces - w ciągu trzech lat od wyprodukowania pierwszego smartfona stało się trzecim największym globalnym graczem na tym rynku. A że apetyt rośnie w miarę jedzenia, chce w ciągu paru lat całkowicie go zdominować.

Read more...

Είστε πραγματικά dont θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα MOSFET για μια συσκευή προστασίας.Πρώτα από ένα MOSFET είναι μια τάση ελεγχόμενη συσκευή.Έτσι, εάν χρειάζεστε τρέχουσα προστασίας δεν του μια καλή επιλογή.

Επιπλέον, η υπέρταση και τα συστήματα προστασίας από υπερένταση έχουν σχεδιαστεί για να ανοίξετε ή μικρή (ανάλογα με τον τύπο της συσκευής) ταχύτερα από κάθε MOSFET μπορεί.

E

πράγματι MOSFET είναι ελεγχόμενη τάση πηγή ρεύματος και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της τρέχουσας ....μπορεί να ισχύει ακόμη και αυτόματη αποκτήσει τον έλεγχο με την ....

Αναφέρομαι της μεταγωγής MOSFETs μπορούν να στραφούν καλύτερα από τα μηχανικά κέντρων ...το κύριο πράγμα που επικαλούνται κατά τη χρήση ρελέ είναι ότι η παραγωγή μπορεί να φέρει καταβάλλω για ένα μικρό χρονικό διάστημα ...

Α. Anand Srinivasan,
Thanks 4 ur απάντηση.U μπορεί να προτείνουν τον τρόπο χρήσης του παραπάνω κυκλώματος για τον έλεγχο εναλλασσόμενου ρεύματος soeaker εξόδου.Η συσκευή ελέγχου στο κύκλωμα 1 δεν είναι εύκολα διαθέσιμες.Ως εκ τούτου Μπορώ να χρησιμοποιήσω optp ζεύκτη αντ 'αυτού;Ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.

πραγματικά το κύκλωμα ελέγχου PV1050N χρησιμοποιείται υπάρχει OPTOCOUPLER μόνο ....η λέξη φωτοβολταϊκών isolater χρησιμοποιείται είναι ότι όλα ...φαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα για το συγκεκριμένο στοιχείο (PV1050N), έτσι ώστε, όταν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο OPTOCOUPLER παρακαλούμε δείτε ότι μπορείτε να αλλάξετε την ευαισθησία εξωτερικά με αντίσταση για να καταστεί η εργασία κύκλωμα όπως επιθυμείτε .....

Α. Anand Srinivasan,,
Thanks 4 ur απάντηση.
I HV αναφέρονται ανωτέρω σχετικά με την απαίτηση μου.U μπορεί να εξαχθούν ορισμένα κυκλώματος, όπως προτείνεται;Θα συγκεντρώσει και στη συνέχεια finetune αυτό, όπως απαιτείται.

κύκλωμα δεν φυσική υλοποίηση είναι δύσκολο να κάνει και ιδιαίτερα για το ότι στην περίπτωση αυτή i σας θα έχουν ανάγκη τη στάθμη εξόδου του ήχου συστήματος που οδηγεί το OPTOCOUPLER και επίσης τα επίπεδα εισόδου του MOSFET, ...

Επίσης, εάν κάποιο σφάλμα, θα ήταν δύσκολο για εσάς ή εμένα να διορθώσει ....σας μετά την δίκη σας στο κύκλωμα και θα σε αφήσω u ξέρουν όλοι τι ξέρω ....

Οι r απαιτήσεις σχεδόν ίδια όπως αναφέρεται στο πρώτο κύκλωμα.

http://www.geofex.com/Article_Folders/ampprot/dcprot.htm

Μερικές περισσότερες λεπτομέρειες:
Εξόδου Ενισχυτής με κύκλωμα προστασίας μου θα είναι max.25V ac.Θα διαφέρουν ως παραγωγή ποικίλλει.έτσι HV είπε u η μέγιστη απόδοση ισχύος εναλλασσόμενου ρεύματος του ενισχυτή για τουίτερ.
Αυτό AC θα διορθωθεί με DC & χρησιμοποιηθούν ως τροφοδοσία ελέγχου κυκλώματος οδήγησης οπτικο ζεύκτη.Η mosfet θα ελέγχει την 25V AC αντί του ρελέ.Θέλω τα MOSFET να είναι σε πλήρη αγωγιμότητα σε χαμηλή τάση.Καθώς η τάση πηγαίνει υψηλή θα πρέπει να αντισταθεί ac 25v να ρέουν.Hope u καταλαβαίνω.

γιατί είσαι διόρθωση και καθιστώντας το σήμα DC ...το σήμα έχει αρνητική τάση πάρα πολύ, ώστε η OPTOCOUPLER θα έχει δύο λυχνίες LED σε αντίθετες κατευθύνσεις I guess ....

πώς θα πας να διορθώσει ένα γρήγορο σήμα διαφορετικό να DC ....ιδιαίτερα τουίτερ είναι χρήσιμη μόνο για εξαρτήματα υψηλής συχνότητας ....

Παράθεση:

πώς θα πας να διορθώσει ένα γρήγορο σήμα διαφορετικό να DC ....
ιδιαίτερα τουίτερ είναι χρήσιμη μόνο για εξαρτήματα υψηλής συχνότητας

η ερώτησή μου είναι τι σκοπεύετε να κάνετε με τη διόρθωση του σήματος με DC, διότι ο ομιλητής απαντά μόνο με την AC ....

Τώρα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω u.
Καθώς ανά την circuit1 στην προαναφερθείσα σύνδεση, η 2mosfets θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένας διακόπτης για το σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος.Για να το πετύχετε αυτό το κύκλωμα μέσω οπτικο θα απαιτήσει κάποιο κύκλωμα οδήγησης.Αυτό το κύκλωμα θα απαιτήσει περίπου συνεχούς ρεύματος.
Όπως γίνεται σε αυτό το ftopic263843.html θέση.
Με αυτό τον τρόπο ac μήνυμα θα ομιλητές θα ελέγχεται από MOSFETs & συνεχούς ρεύματος που απαιτείται για το κύκλωμα οδήγησης MOSFETs θα πάρει από τη διόρθωση των ομιλητών ac σήμα.
Το θέμα της ιστοσελίδας του αρχικού θέση είναι επίσης η ίδια.

κύκλωμα που αναφέρατε να είναι μια προφύλαξη τουίτερ ....υπάρχει το σήμα πρέπει να διορθωθεί για λόγους προστασίας του τουίτερ από ζημίες που οφείλονται σε υπέρταση ...

Επίσης i dont δούμε τι σήμα που χρησιμοποιείτε για τη λειτουργία των OPTOCOUPLER και άλλες λεπτομέρειες ....

Διορθώστε με αν κάνω λάθος ....

Από τη διόρθωση του σήματος μόνο θα οδηγήσουμε OPTOCOUPLER για τον έλεγχο MOSFET.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back