[ΕΠΕΙΓΟΝ] 3-φάση υπολογισμού μετασχηματιστή - σύγχυση

P

powersys

Guest
Γεια σας, Turn αναλογία, a = 2300/230 = 10 (για κάθε μετασχηματιστή) Ας δούμε το σχήμα E2.7, κάνει το u σκεφτείτε την αξία του V'2 είναι σωστή; Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να V'2 (√ 3) x 230 x 10 = 3984 V. Τι λες;
22_1203923154.gif

Δεν βλέπω το πρόβλημα V1 = 2300, V2 = 230. Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσει το μετασχηματιστή κύκλωμα Yd5.

το πλαίσιο «μπλε ορθογώνιας» [/color]. Πείτε [color = red] και [/color] = 1300/230, και [color = red] Α ' [/color] = √ 3 xa Έχω μπερδευτεί Πότε να χρησιμοποιείτε το [color = red] και [/color] και [color = red] Α ' [/color] ... Αν δούμε παραδείγματα 2.7 και 2.8, [color = red] και [/color] χρησιμοποιείται σε 2.7, ενώ η [color = red] Α ' [/color] χρησιμοποιείται σε 2.8. Kindly συμβουλεύει.
66_1203925834.gif

Νομίζω, μπορεί να υπάρχει σύγχυση για τον καθορισμό του μετασχηματιστή τάσης, μπορείτε να ορίσετε είτε το ηλεκτρικό δίκτυο (συνδεδεμένο) τάση ή την εκκαθάριση τάσης. Το τελευταίο είναι ίση με την τάση τροφοδοσίας μόνο για D κύκλωμα.

2300V είναι σωστή, δεδομένου ότι η τάση στο ισοδύναμο κύκλωμα είναι η τάση φάση και όχι η τάση γραμμής. Αλλά αν δεν ήταν έτσι, 2300V θα ήταν σωστό και πάλι, επειδή στο πρώτο παράδειγμα σας το δευτερεύον του μετασχηματιστή 3στ είναι συνδεδεμένο στο δέλτα όχι, Wye. Δεν μπορώ να δω τίποτα λάθος με αυτά τα παραδείγματα. Και στα δύο παραδείγματα, ένα "είναι το πρώτο πολλαπλασιάζεται με το λόγο στροφή για να πάρει ένα, τότε πολλαπλασιάζεται ή διαιρείται με √ 3 (ανάλογα με τη σύνδεση) για να πάρετε την τιμή της τάσης της γραμμής. Νομίζω ότι είναι η σχέση μεταξύ της φάσης και τάσεις γραμμή που σε κάνει να απογοητευμένοι. Regards.

Νομίζω ότι βλέπετε συγχύσεις μου. Θα εκτιμήσετε! Ας δούμε Ex. 2.8. Δίνει ότι "Το αντίστοιχο σύνθετη αντίσταση ενός μετασχηματιστή που αναφέρεται στην πλευρά χαμηλής τάσης είναι 0,12 + j0.25 Ω». Μπορούμε να ετικέτα κάθε μετασχηματιστή εκκαθάριση στο πλάι Δ, ως 0.12 + j0.25 Ω; Αν είναι έτσι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντίσταση μετασχηματισμό για να μετατρέψει το Δ σε Y, δηλαδή (0,12 + j0.25) / 3; Χάρη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back