ΕΝΟΤΗΤΑ σε GSM, Πώς μπορώ να υπολογίσω την διάρκεια της κλήσης;

E

eng_ahmed22

Guest
Salam Το μόνο που έχω μια μονάδα GSM. Εγώ το συνδέσετε στη θύρα serila του υπολογιστή μπορώ να πραγματοποιήσετε μια κλήση χρησιμοποιώντας ATDxxxxxxxxxxx? Και κρέμονται από ATH, το ερώτημα είναι: Πώς μπορώ να υπολογίσω την διάρκεια της κλήσης;? Θέλω να ξέρω το χρονόμετρο κλήσης κατά τη διάρκεια της κλήσης πρόοδο πώς μπορώ να κάνω αυτό;????????? τις καλύτερες ευχές Ahmed

Στην πραγματικότητα, αυτό εξαρτάται από την ικανότητα του GSM module σας. Εδώ είναι 3 μέθοδοι για να προσπαθήσει να λύσει την ερώτησή σας, ΠΓΔ. 1. για την παρακολούθηση των αποκρίσεων / κωδικούς προκύπτουν από την μονάδα GSM εξαρτάται επίσης από την Ε, Q, V, Χ 2 εντολές. για την παρακολούθηση της RLSD / CD (Λήψη γραμμής σήματος ανιχνευτή / Carrier Detect) εξαρτάται επίσης από την '& Γ', '& Δ' CD / DTR εντολές συμπεριφορά 3. να ζητήσει από το μετρητή κλήσεων μέσω GSM εντολές AT + CAOC / + CACM για την τρέχουσα συσσωρευμένη / μέτρο κλήσης Για περισσότερες λεπτομέρειες, για να διαβάσετε τα έγγραφα αξίας (07,07) από [url = hxxp :/ / pda.etsi.org / PDA] ETSI [/url] ή [url = hxxp :/ / www.3gpp.org/specs/specs.htm] 3GPP [/url].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back