ΕΝΙ Θόρυβος

Z

z9u2k

Guest
Hey όλα,

Έχω ένα πρόβλημα με παλμογράφο μου μέτρηση.Είμαι οικοδόμηση ενός ενισχυτή για microvolt σήματος, με κέρδος περίπου 55dB.

Ενώ τον έλεγχο της παραγωγής των τριών σταδίων, op-amp ενισχυτή, μπορώ να δω το σήμα μου, που σε 50Hz (ή 100Hz) σήμα - τη συχνότητα και τις αρμονικές του ρεύμα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα, όπως η EMI σήμα από την εξουσία γραμμής είναι μεγαλύτερο από το σήμα Είμαι προσπαθούν να αναπτύξουν, που οδηγούν το σήμα να είναι μανδαλωμένη από το ΕΠ-αμπέρ.

Προσπαθώντας να μπλοκάρει το σήμα, θα περικλείεται το breadboard σε περίπτωση μετάλλων,
το οποίο μείωσε την παρέμβαση, αλλά ήταν ακόμη παρούσα.

Getting απογοητευμένοι, θα αποσυνδεθεί από τον καθετήρα μου κύκλωμα - μόνο για να ανακαλύψει ότι υπάρχουν ακόμα τα 50Hz σήμα!(Έχω ένα πλάτους περίπου 1mV).I δεν μπορεί πλέον να πει αν ο θόρυβος προέρχεται από το ίδιο κύκλωμα, ή ο εξοπλισμός μέτρησης.Με τον καθετήρα αποσυνδεθεί από το πεδίο εφαρμογής, εγώ τελικά πάρετε μια επίπεδη γραμμή.

Αυτή είναι μια επίδειξη-πώμα -
Εγώ δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως αυτή, και έχω κουραστεί να προσπαθώ και ελλείψει.Αυτό είναι μόνο το θόρυβο εκεί.Είμαι clueless με το τι μπορώ να κάνω ...

Κάθε ιδέες ...;

Ευχαριστώ ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back