ΕΑΒ για την εκτέλεση της ΟΑ 5V παροχής με δυνατότητα outputting 4.5V

E

ernestmyname

Guest
Χρειάζομαι ένα DAC για να τρέξει ΟΑ 5V εφοδιασμού. Πρέπει επίσης να είναι σε θέση να outputting 4.5V. στστ ήμουν αρχικά σκέφτεται ότι θα τρέξει 5V για τη δύναμη και 5V για την αναφορά. Αλλά σε αυτό το φυλλάδιο, τις συνιστώμενες συνθήκες λειτουργίας είναι για Vref να Vdd - 1.5V. Μπορώ να εκτελέσω Vdd κατ 'ευθείαν στο Vref και να αποκτήσουν 4.5V εξόδου; Ή μήπως θα πρέπει να βρούμε ένα διαφορετικό είδος της ΕΑΒ; http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tlc5620.pdf

Γεια σου, Αυτές ADC έχει ένα "Uout = Uref 2x" modus πολύ? Αν έχετε 2.5V Ref, Uout σας στο μέγιστο δυνατό 4.8V (θεωρητικά 5V) ... Αλλά μπορεί να μην αλλάξει το Vcc στο 5,5 ή 6V; Αυτά (μόδιος x2 &> 5.5V προμήθεια) χρειάζονται (ίσως) σας για την παροχή των Uref πάρα πολύ ... Κ.

Οπότε λέτε ότι για αυτό το DAC για 4.5V έξοδο, εγώ τελικά θα πρέπει να παρέχει στην ΕΑΒ με περισσότερα από 5V;

Η tels φύλλου δεδομένων μας, που είναι 4.5V nominell, μέγιστο στα 4.8V ... Ελέγξτε pls σύκα 9 ... 11 & pp6 (Uout Αναλογική πλήρη κλίμακα τάσης εξόδου, RL, 10 kΩ τυπ 3.5V, όμως, θα πρέπει να buffer eventuelly αυτό (Rload> = 50KOhm) .. Όπως άθροισμα?.. Πιστεύω ότι η είναι να χρησιμοποιηθεί ως χόμπι κύκλωμα w. τις επιθυμίες σας, αλλά ως προϊόν ... Βρείτε κάποια άλλη λύση. Κ. Στο δελτίο δεν είναι αρκετά λεπτομερείς ώστε να πει exat ναι-σε σχέση με το πρόβλημά σας .. Θα ήθελα να Vcc ως σημείο αναφοράς; Vorget το , τότε έχει πολλές αλλαγές, δεν είναι referencebar :-(... Χρειάζεται λεπτά. Η Zener, συνήθως ένα "referenc πηγή / κύκλωμα IC-"!

Πόσα bits, και πώς είναι ακριβής; Έχω κάνει τις σιδηροδρομικές-rail DACs χρησιμοποιώντας CMOS αντιστροφείς hex και διακριτές αντιστάσεις (R-2R). Αλλά αυτά δεν έχουν καμία αξιόλογη δύναμη κίνησης.

Η ακρίβεια δεν είναι τόσο πολύ από μια ανησυχία, όπως είναι σε θέση να 4.5V έξοδο όταν έχω μόνο μια τροφοδοσία των 5V τρέχει στο ucontroller και την ΕΑΒ. 8 bits είναι περισσότερο από αρκετό για την ακρίβεια που κάνω. Έτσι, χρησιμοποιώντας την ίδια τάση για Vdd και Vref είναι μια κακή ιδέα; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 24 λεπτά: [/color] [/size] Έτσι άρχισα να ψάχνω για διαφορετικούς DACs. Το σύστημά μου θα είναι σε ένα θορυβώδες σύστημα 12V που κυμαίνεται από 12V σε ~ 14V. Θα είναι σε ένα αυτοκίνητο. Βρήκα αυτό το άλλο DAC που σιδηροδρομικές στις σιδηροδρομικές μεταφορές, αλλά τρέχει από ένα ελάχιστο 11.4V. Θα έχει σημασία πόσο θορυβώδες VDD είναι; Μήπως αυτό DAC λειτουργήσει καλύτερα και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο το 5V ως σημείο αναφοράς και να συνδέσετε το Vdd κατ 'ευθείαν με την μπαταρία; Είμαι με τη χρήση 7805 για να πάρει 5V για uController μου. https://www.jameco.com/Jameco/Products/ProdDS/824561.pdf

Γεια σου, Automotive εφαρμογές είναι σχετική προβληματική, από το περιβάλλον τους είναι πολύ φορτωμένος, στο χαμηλότερο σημείο της EMC, Θέρμο κύκλους, τις δονήσεις, ισχυρή μεταβατικά! & Ισχυρή τάση τροφοδοσίας variend ... Θα πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις ένα αποτελεσματικό παροδική καταστολή στο +5 / 12V και καλό φιλτράρισμα / διαχωρισμός! Κ.

Στο δεύτερο ΕΑΒ I συνδέονται, η σιδηροδρομική στις σιδηροδρομικές μεταφορές, πόσο κοντά θα έρθει στην έξοδο του Vref, 5V; Υποθέτοντας ότι τροφοδοτείται από μια φιλτραρισμένη 12-14V πηγή;

Γεια σου, Εάν Im δικαίωμα? Πρέπει να είναι κανένα πρόβλημα! Αν Usuppl σας. => 11.4V, & Uref σας είναι Ander 11,4 4V, και λιγότερο ως 7,4 V, μπορείτε να γίνετε το Uref ως UOT ... Επίσης, η απάντησή μου είναι σαφής από 5V πρέπει να είναι εντάξει με Uref = 5V & Επικοινωνία> = +11,4 V. Φορτίο πρέπει να είναι πάνω από 2KOhm! Κ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back