Δύο απλές ερωτήσεις σχετικά με την τρέχουσα σταθμοί μετασχηματισμού (ACvsDC;)

M

markdem

Guest
Hi όλα, είμαι κουραστικό να αίσθηση τρέχουσα χρήση ενός μετασχηματιστή ρεύματος, αλλά είμαι λίγο μπερδεμένη. Έχω αγοράσει ένα από τα ακόλουθα? http://docs-asia.electrocomponents.com/webdocs/0775/0900766b80775c43.pdf Κοιτάζοντας το φύλλο δεδομένων, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσει πρωτοβάθμιας γούρνα σύρμα μου από την τρύπα, βάλτε ένα 100ohm αντίσταση απέναντι pin 1 και 2, και μετρήστε την τάση σε όλη την ίδια καρφίτσες. Το πρόβλημα είναι, δεν έχω καμία τάση εξόδου. Υποθέτω ότι έχω δύο απλά ερωτήματα. 1. Είναι το αποτέλεσμα πρόκειται να είναι AC ή DC; 2. Θα έπρεπε να συμπεριληφθεί τόσο το live και ουδέτερο σύρμα σκέψης του αισθητήρα, ή μόνο ένα; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει αυτός εκεί; Ευχαριστώ, Mark

- Οι τρέχουσες μετασχηματιστές είναι ακριβώς μετασχηματιστές, η έξοδος είναι AC .. - Μόνο ένα καλώδιο .. Για να κάνετε αυτό που εργάζονται θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε AC-to-RMS μετατροπέα, ή, όπως είναι ημιτονοειδές κύμα, (ενεργό) ανιχνευτή κορυφή και να διαιρέσει το αποτέλεσμα με √ 2 .. Regards, IanP

markdem, σχετικά με την απάντηση 1. Είναι το αποτέλεσμα πρόκειται να είναι AC ή DC; Θα είναι AC. Θα πρέπει να διορθώσει για την DC. 2. Θα έπρεπε να συμπεριληφθεί τόσο το live και ουδέτερο σύρμα σκέψης του αισθητήρα, ή μόνο ένα; μόνο ένα σύρμα. θεωρεί [/i]

μετασχηματιστής ρεύματος ίσως DC ή AC, current/voltage/4-20mA
26_1201592861.gif

Ένας μετασχηματιστής περνά μόνο αλλαγές στην τάση ή ρεύμα. Αν ο αισθητήρας σας είναι σταθερός ή όχι διαφορετικό ρυθμό σε όλο τον προορίζονται μετασχηματιστές συχνοτήτων, η έξοδος δεν θα είναι ακριβής. Τώρα, εάν έχετε χρησιμοποιήσει έναν παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος ως πηγή για τον αισθητήρα, θα παίρνατε ένα σήμα που είναι 1 / 1000 το ρεύμα εισόδου. Μου μοιάζει με την αίτησή σας είναι το πρόβλημα. Τι προσπαθούμε να κάνουμε με αυτόν τον αισθητήρα; Τι είδους αισθητήρα είναι αυτό; Αν είναι μόνο προσπαθούν να μειώσουν το σήμα εξόδου, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα διαιρέτη τάσης. Αν ψάχνετε για την απομόνωση, είναι πιο περίπλοκη.

1. Είναι το αποτέλεσμα πρόκειται να είναι AC ή DC; [Color = blue] Η έξοδος AC. [/Color] 2. Θα έπρεπε να συμπεριληφθεί τόσο το live και ουδέτερο σύρμα σκέψης του αισθητήρα, ή μόνο ένα; [Color = blue] Βάλτε μόνο το 1 σύρμα. [/Color]

Mardem, Είναι πολύ σαφές από φύλλου σας, αυτό είναι ένα 5A 50/60Hz μετασχηματιστή ρεύματος, έτσι ώστε: - είναι η χρήση του εναλλασσόμενου ρεύματος μέτρησης, 5A norminal, 60A max. - Χρήση μόνο 1 καλώδιο μέσα από την τρύπα. - Η έξοδος είναι AC τάση, και είναι 0.5VAC/100ohm σε τρέχουσες 5A. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα CT με αντίσταση φόρτου σε δευτερεύουσα πλευρά, σε αυτή την περίπτωση είναι 100ohm, δεν πρέπει να αφήσουμε δευτερεύουσας περιέλιξης ανοικτή, ή με τη χρήση της υψηλής ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αντίσταση. nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back