Δυσκολεύεστε να κάνει μια Xenon Ignitor

P

pranaych

Guest
Είμαστε κατασκευή ενός Ignitor για ένα λαμπτήρα 250W Xenon τόξο και ουσιαστικά έχουμε κάνει όλα τα συστατικά εκτός από το Bobina ή πηνίο, όπως φαίνεται στο σχήμα CKT 1. Στην αρχική αυτή Ignitor Bobina είναι κατασκευασμένο από πέτρα, όπως materail ημιαγωγού που απεδείχθη ως πηνίο Bobina, μπορεί anyopne προτείνουν τι αυτό το πηνίο Bobina είναι και ό, τι υλικό είναι κατασκευασμένο of.I να δημοσιεύσετε εικόνα της σπείρας Bobina εάν απαιτείται.

Ημιαγωγών; Δεν υπάρχει τρόπος. Πιθανώς φερρίτη.

Σίγουρα ένας μετασχηματιστής, τόσο πιθανότερο σιδηρομαγνητικά (φερρίτη) υλικό, όπως προτείνεται etmabreu. Το κύκλωμα λειτουργεί παρέχοντας μια σταθερή τάση DC από τον ανορθωτή (κάτω μέρος της σελίδας 1). Το κύκλωμα μετασχηματιστή στην πάνω αριστερή ενεργεί ως τάση συσσωρευτή. Μόλις η τάση για τις παράλληλη κεφαλαιοποίησης είναι αρκετά υψηλό, το χάσμα σπινθήρων (SG), διεξάγει και στέλνει ένα παλμός στο "Bobina" πηνίο. Αυτό το κέντρο-τρυπημένο πηνίο / μετασχηματιστή προκαλεί μια μεγαλύτερη τάση να εμφανίζονται σε όλα τα τερματικά λάμπα, η οποία είναι η υψηλής τάσεως παλμό που απαιτούνται για να κάνουν την κατανομή ξένον και να αρχίσει να τόξο.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά τι είδους φερρίτη εξετάζουν σαν μια πέτρα με δύο άκρα γυαλισμένο σαν επινικελωμένο metal.Can σας να μου προτείνει κάτι.

[Quote = pranaych? 1081925] Ευχαριστώ πολύ, αλλά τι είδους φερρίτη θα μοιάζουν με μια πέτρα με δύο άκρα γυαλισμένο σαν επινικελωμένο metal.Can μπορείτε να μου προτείνει κάτι [/quote] Δεν έχω ιδέα.. Είχα πάει να αναζητήσετε κάποιες άλλες Xenon λαμπτήρα τόξου και να δούμε τι είδος του υλικού που χρησιμοποιούν για την HV μετασχηματιστή.

[Quote = enjunear? 1082426] Δεν έχω ιδέα. Είχα πάει να αναζητήσετε κάποιες άλλες Xenon λαμπτήρα τόξου και να δούμε τι είδος του υλικού που χρησιμοποιούν για την ΥΤ μετασχηματιστή. [/Quote] Ευχαριστώ πολύ, Κύριε!

Εντάξει είμαι, επίσης, προσπαθεί να ανακαλύψει το φερρίτη τύπου, αλλά μέχρι σήμερα δεν luck.Hope μπορείτε να πάρετε κάποιες πληροφορίες.

Το υλικό είναι Mn-Zn για Xenon Trafo πυρήνα balast. Σχήμα και μέγεθος θα πρέπει να απαιτείται σύμφωνα με δύναμη.

[Quote = tpetar? 1084433] Το υλικό είναι Mn-Zn για Xenon Trafo πυρήνα balast. Σχήμα και μέγεθος θα πρέπει να απαιτείται σύμφωνα με δύναμη. [/Quote] Έχω την φερρίτη αλλά dosent εργασία χωρίς την επίστρωση στην κορυφή και είμαστε σε θέση να βρείτε αυτό το είδος της επίστρωσης είναι το μερίδιο that.Kindly ΟΜΕ veiws γι 'αυτό.

Ποιό επίστρωση; Το υλικό είναι Mn-Zn 100%.

Υπάρχει μια ασημένια επίστρωση και στις δύο άκρες της ράβδου φερρίτη και αν αυτή επίστρωση φλούδα από το dosent έργα.

Δεν άκουσα γι 'αυτό. Κάνω ήδη αρκετά ξένο χωρίς πρόβλημα και φυσικά χωρίς το εν λόγω ειδικό επίστρωμα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο και να δούμε τα σχέδια και οι κατασκευαστές που μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα και διαφορετικούς τρόπους πώς να το κάνουμε.

Μπορείς να μου προτείνει κάτι, έχω ένα θαλάσσιο εφαρμογή thats γιατί είμαι τόσο ιδίως σχετικά με την αξιοπιστία της, όπως θέλω να κάνει μόνο ότι ο σχεδιασμός που λειτουργεί χωρίς προβλήματα!

Παρακαλώ να μου προτείνει κατάλληλο υλικό του Bobina, όχι του ενός πυρήνα από φερρίτη, κάτι else.Please του προτείνουν.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back