Διπλωμένη τελεστικών Cascode κύκλωμα προκατάληψη

A

analog_fever

Guest
Προσπαθώ το διπλωμένο σχεδιασμό cascode opmap για πρώτη φορά, και αναρωτιέμαι πώς να σχεδιάσουν το CKT προκατάληψη. Επισυνάπτεται το CKT έχω (Johns, Martin). Δεν έχω Ε12 και Ε13 στη θέση του ακόμα. Ξέρω ότι το βιβλίο παρέχει μια CKT προκατάληψη, αλλά ψάχνω για να καταλήξουμε σε κάτι πιο απλό, και είμαι πραγματικά προσπαθούν να μάθουν πώς σχεδιάζουμε ένα απλό CKT προκατάληψη. Ήρθα μέχρι το σημείο στο οποίο ξέρω ότι τα ρεύματα που απαιτούνται από κάθε τρανζίστορ για να ταιριάζει με specs μου. Το κύριο πρόβλημα είναι με το vtgs προκατάληψη VB1 και VB2, και πώς να κρατήσει το Q3 και Q4 σε κορεσμό. Έχω ένα 10uA πηγή ρεύματος για Ibias1. Έχω δημιουργήσει Ibias2 από mirroring από Ibias1. Τι καθορίζει την τάση πηγή Q5/Q6 (VTG ή η διαρροή των Q3/Q4); Οποιαδήποτε καθοδήγηση / διορατικότητα από έμπειρους σχεδιαστές είναι πραγματικά εκτίμησα.

Δεν έχει σημασία αν έχετε κρατήσει Q3 και Q4 σε κορεσμό, γιατί δεν παίρνουν κανένα όφελος από αυτές τις συσκευές. όμως ανάλογα με το πώς προκατάληψη VB1 είστε σύσφιξης βασικά ότι διαρροή των Q3 και Q4 να VT + υπερβολική τάση πάνω από VB1. Έτσι, θα μείνουν σε κορεσμό αν VB1 προκατάληψη σωστά. Έχει σημασία αν κρατάτε Q5, 6,7,8,9,10 σε κορεσμό διαφορετικά τάση εξόδου σας θα μειωθεί δολοφονία κέρδος σας.

Γεια σου ... χάρη, ήταν σε θέση να πάρει όλα τα τρανζίστορ σε κορεσμό χρησιμοποιώντας VB1 και VB2.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back