Διαφορικές Εξισώσεις Εγχειρίδιο Αίτηση

V

vermuz

Guest
Κάποιος παρακαλώ ανεβάστε το εγχειρίδιο του Διαφορικές Εξισώσεις με Οριακά Αξία-Προβλήματα από Dennis G. Zill, Michael R. Cullen εγώ θα εκτιμήσουν πραγματικά. Έχω τις λύσεις των Boyce Diprima αλλά είναι μέρος του βιβλίου, αλλά εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε Dennis G Zill `s κείμενο και θα πρέπει πραγματικά να βοηθήσει στην απόκτηση λύσεις σε αυτό το βιβλίο. Θα είμαι πολύ ευγνώμων. Κοιτάζοντας μπροστά σε μια θετική απάντηση.

[Quote = vermuz] έχω τις λύσεις του απόσπασμα Boyce Diprima ...[/] Γεια σας! Είμαι αυτό-μάθησης diff. equeations (Πήρα μια τάξη πριν από 7 χρόνια, αλλά ξεχάσει τα πάντα από τώρα) με τη χρήση Boyce $ DiPrima. Αλλά δεν έχω τις λύσεις. Θα μπορούσατε, παρακαλώ να τις δημοσιεύσετε; Ευχαριστώ!

Γεια σου .. πρώτα απ 'όλα: Συγνώμη .. Ι dont hav wat ur lookin για: S για τις λύσεις που έχουν u: είναι ότι ο μαθητής ή λύσεις εγχειρίδιο του εκπαιδευτή? wat έκδοση είναι; 7ο ή 8ο; plz pm μου το συντομότερο δυνατόν cuze I HAV ήταν το κυνήγι του εγχειριδίου εκπαιδευτή για πολύ καιρό ... και τα χρειάζομαι σε "Μαθηματικά 4" μου πορεία 10x 4 ur βοηθήσει / / /

Θέλω εγχειρίδιο Λύση του Zill και Cullen αλλά 3η έκδοση που είναι "Διαφορικές Εξισώσεις με προβλήματα συνοριακών τιμών"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back